blantek212 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Hej, chce sobie kupic karte graficzna (używana) mam do wyboru GeForce3Ti 64MB lub geforce mx 440 64mb (pixel viev-cokolwiek to znaczy:) Moze ktos mi doradzic jaka karta jest lepsza? Nie chodzi mi o to zeby chodzily mi niewien jakie gry, wystarczy jak bedzie dzialac np GTA,UNDERGROUND,Syberia, TOCA 1 itp. Jak ktos sie zna to niech mi napisze ktora jest lepsza dzieki i pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 To oczywiste, że masz brać GF3. Nowsyz proces technologiczny....DX8( mx-DX7). I wogóle pewnie lepsze ramy, większa szyna...jedym słowiem..nawet się nie zastanawiaj i bierz trójkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Z tych dwoch bierz 3ti bo ten 4mx to pomylka :wink: pozrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 dlaczego masz do wyboru tylko takie karty? z tych dwóch to bezdyskusyjnie GeForce3Ti 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Geforce 3 TI OCZYWISCIE tego geforca 4 mx to zgniecie w kazdej wymienionej grze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Tak jak koledzy doradzam ci GF 3 Ti :D GF 4 MX to pomyłka a nie karta graficzna ;] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 oczyweisce z GF3ti to te GF4mx to gf2mx z zwiekszonymi zegarami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Hej Ouara wybieram sposrod takich kart bo mam okazje kupic ktoras z nich (uzywana) a mam teraz zintegrowana (tylko 8MB) wiec mam nadzieje ze poczuje róznice:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ok kupilem ta GF3ti i wiecie co? jestem naprawde zadowolony z niej:) wszytkie te gry ktore chcialem smigaja bez problemu:) wielkie dzieki wszytkim:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wow, naprawde nas to nie dziwi ! co inengo jakbys napisał ze zintegrowana była lepsiejsza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...