bialylukasz Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 potrzebuje taki program ktory pokaze mi ile danych sciagnalem np przez pare dni i ile moj komputer jest wlaczony mam juz winbar tylko ze on po resecie kompa nie zapisuje mi mi danych ktore scignalem np wczoraj tylko od nowa liczy :D a ja chce taki co bedzie zapisywał :D i np ile moj komp chodził w tym miesiacu prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Moze to pomoze: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=12228 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja polecam AutoConnect. Nie wiem jaki masz net, ale do neo jest super :D Sam cie łaczy z netem i zapisuje wszystko w statystykach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Du meter :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja polecam AutoConnect. Nie wiem jaki masz net, ale do neo jest super :D Sam cie łaczy z netem i zapisuje wszystko w statystykach. 1461904[/snapback] Otóż to, wspaniały programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...