Skocz do zawartości
turzol

Usluga DSL w TPSA

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbym mogl to juz bym zakladal ale ta usluga nie dochodzi do mnie na osiedle("W"). 24 userow no problem i jak ktos pisze 5 kilo na lepka to mnie smieszy, bo tego sie nie dzieli jak w matematyce.

Jestes pewien czy jest to u Ciebie dostepne??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha 1 mbps na 24userow - haha smiechy warte - no moze i tania wyjdzie ale chala - no ale lepsze to nisz nic - jak nie masz znajomych w tpsa to bedziesz mial 1mbps a nie 4 :lol:  :lol:  :lol:

~2mbit na >100 userów - rzadko miewam transfer ponizej 20kB. Norma to 30-100kB 8)

No, ale to polpak, nie wiem jak jest z neo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha 1 mbps na 24userow - haha smiechy warte - no moze i tania wyjdzie ale chala - no ale lepsze to nisz nic - jak nie masz znajomych w tpsa to bedziesz mial 1mbps a nie 4 :lol:  :lol:  :lol:

~2mbit na >100 userów - rzadko miewam transfer ponizej 20kB. Norma to 30-100kB 8)

No, ale to polpak, nie wiem jak jest z neo...

neo/dsl stoi na polpaku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos ma? Jak jest z założeniem? Ile trzeba czekać? Czy warto?

Interesuje mnie łącze 1Mbit na 24 userów. Czy styknie?

Będzie super do póki użytkownicy nie będą robili uploadu (KAZZA&DC). Do ściągania super łącze. Najlepiej jak się znasz z wszystkimi i każesz im wyłączyć upload w kazzie lub innych programach tego typu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi