Skocz do zawartości
adY_89

Tracer Da Vinci Problem Z Zegarem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko. A mianowicie chodzi mi o to jak podłączyć panel aby ten nie kasował się przy każdorazowym wyłączeniu komputera ?? :blink: Gdyby było to potrzebne to posiadam płytę główną : Gigabyte K8NF-9 ... Poradźcie coś bo to jest irytujące :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy troche poszukac... w sumie nie wiem czy to pomoze ale na komputroniku ktos w recenzji tej obudowy napisal:

"Najgorsza i najdroższa z obudów jakie posiadałem. Na reset zegarka pomaga wymiana baterii wyświetlacza na nową. Nikomu jej nie polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam problem gdyz nie potrafie na stale wylaczyc budzika :/ tzn po restarcie kompa zawsze sie wlacza i o zaprogramowanej godzinie wyje , muzse wylaczac go po kazdym starcie kompa zeby sie pozniej nie wlacyzl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. jeśli chodzi o tego tracera to powiem tak... kupiłem go około 6 miesięcy temu. standardowo obudowa ładnie się prezentowała ale pod względem użytkowania była do bani. wymiana baterii załatwiła sprawe panela, ale wentylacja w kompie była tragiczna, wyciałem grilla z tyłu i wstawiłem wiatrak 80mm i wycialem w boku obudowy mniej wiecej na wysokości procka dziure na wiatrak 120mm. przy wylaczonym fanie z boku mam teraz zamiast 45C troche mniej czyli 33C w spoczynku na Sempronie 3000+@4000+ (chłodzenie Pentagram 100CU+) a jak wlacze fana to w zależności od obrotow mam 29C - 25C (pentagram skręcony na 2200rpm więc jest cisza jak makiem zasiał). Tak więc podsumowując, obudowa standardowo jest kiepska, ale po modach jest to naprawde wypasione pudełko :) pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe moday podstawa , ja mam troche inna z przodu nie pamietam modelu cala czarna pionowo ekran, ale poza panelem identyko

z tylu wsadzilem 12cm wentyl .. wycialem grill i zalozylem metalowy za 3pln :] , z przodu ciagna do sroda 2 arctici 80mm ( tez wycialem ta perforowana blache , grila nie dawalem bo to i tak pod panelem , ogolnie luz :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi