adY_89 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mam takie pytanko. A mianowicie chodzi mi o to jak podłączyć panel aby ten nie kasował się przy każdorazowym wyłączeniu komputera ?? :blink: Gdyby było to potrzebne to posiadam płytę główną : Gigabyte K8NF-9 ... Poradźcie coś bo to jest irytujące :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 mam taki sam problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 wystarczy troche poszukac... w sumie nie wiem czy to pomoze ale na komputroniku ktos w recenzji tej obudowy napisal: "Najgorsza i najdroższa z obudów jakie posiadałem. Na reset zegarka pomaga wymiana baterii wyświetlacza na nową. Nikomu jej nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 a ja mam problem gdyz nie potrafie na stale wylaczyc budzika :/ tzn po restarcie kompa zawsze sie wlacza i o zaprogramowanej godzinie wyje , muzse wylaczac go po kazdym starcie kompa zeby sie pozniej nie wlacyzl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_st Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 witam. jeśli chodzi o tego tracera to powiem tak... kupiłem go około 6 miesięcy temu. standardowo obudowa ładnie się prezentowała ale pod względem użytkowania była do bani. wymiana baterii załatwiła sprawe panela, ale wentylacja w kompie była tragiczna, wyciałem grilla z tyłu i wstawiłem wiatrak 80mm i wycialem w boku obudowy mniej wiecej na wysokości procka dziure na wiatrak 120mm. przy wylaczonym fanie z boku mam teraz zamiast 45C troche mniej czyli 33C w spoczynku na Sempronie 3000+@4000+ (chłodzenie Pentagram 100CU+) a jak wlacze fana to w zależności od obrotow mam 29C - 25C (pentagram skręcony na 2200rpm więc jest cisza jak makiem zasiał). Tak więc podsumowując, obudowa standardowo jest kiepska, ale po modach jest to naprawde wypasione pudełko :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 hehe moday podstawa , ja mam troche inna z przodu nie pamietam modelu cala czarna pionowo ekran, ale poza panelem identyko z tylu wsadzilem 12cm wentyl .. wycialem grill i zalozylem metalowy za 3pln :] , z przodu ciagna do sroda 2 arctici 80mm ( tez wycialem ta perforowana blache , grila nie dawalem bo to i tak pod panelem , ogolnie luz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...