Kamilou Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Witam, zakupiłem sobie zestaw kina domowego Koda, wraz z amplitunerem i tym oto odtwarzaczem -> http://www.koda.com.pl/koda_show_prod.php?show=dvd700 Jak można zauważyć wyraźnie napisane jest, że DVD odtwarza Dvix-y z polskimi napisami i... co do samego filmu to chodzi bez zarzutu - poprostu poezja, jednak odtwarzacz NIE wykrywa rozszerzenia .txt, a co za tym idzie NIE wyświetla napisów :mur: Cóż uczynić mam aby to zmienić? w jaki sposób i za pomocą czego mam przekonwertować napisy, bądź EWENTUALNIE dograć je do filmu, w możliwie najprostrzy sposób... Dziękuje za szybkie i treściwe odpowiedzi :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Wiele odtwarzaczy stacjonarnych wymaga aby nazwa pliku z napisami byla dokladnie taka sama jak nazwa pliku z filmem. Jesli to nie pomoze sprawdz napisy w formacie .srt i .sub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...