yakoob Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mam taki dysk jak w temacie. I gdy dysk zaczyna pracowac pod wiekszym obciazeniem zaczynaja z niego dochodzic niepokojace odglosy. Mianowicie sa to piski. pojedyncze pisniecia ktore sa mniej lub bardziej czeste zaleznie od obciazenia. Niby wszystko chodzi ok ale czy na pewno. System sypie mi sie cos za czesto i wogole jakies to wszystko zwolnione. Moze ktos juz mial taki przypadek??!! Poradzcie co ja ma z tym zrobic :mur: Moze jakis program do testowania??!! Pomozta.... Pozdrowionka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 na stronie seagate masz odpowiednie programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja mialem identyczne piski co pewien czas i takze czesciej podczas pracy dysku. Oczewiscie posypal sie i dostalem nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...