Fabios Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Wiec jak w temacie i w opisie. Szukałem duzo na ten temat ale nic nie znalazlem. Wiem tylko tyle ze lyric, czyli tekst nie moze byc w mp3. Wiec o jaki typ pliku chodzi i jak to trzeba zrobic. Probowalem juz z rozszerzeniem *.lrc. Pomozcie :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Zapytaj tu: 1 albo tu 2 - ktoś coś powinien wiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dobra zobacze, na mpio.com.pl juz dalem dawno posta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nikt mi nie odpisal, moze wy cos wiecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Może to za proste ale sprawdzałeś .txt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 nie :P zaraz sprawdze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 nie chodzi :/ Probowalem nawet z 2 rozszerzeniem, np. utwor o nazwie 1.mp3 to plik z tekstem o nazwie 1.mp3.lrc jak rowniez 1.mp3.txt. I nic nie chodzi. Qrde nie ma nikt z was rzadnego playera mp3 z funkcja lyric ?!@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a 1.mp3 i 1.txt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a 1.mp3 i 1.txt? 1472934[/snapback] No Tez probowalem. Nie wiem, a jak to u was chodzi !? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja mam muvo i on takiej funkcji nie posiada, a z tego co na forach zagranicznych widziałem, to nikt nie wie jak tą funkcję lyrics włączyć w MPIO, więc lepiej sobie daj spokój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a na jakich forach szukales bo qrde nie moge zbytnio znalesc forow do mpio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to moze byc cos takiego jak karaoke, musi byc tam tekst w odpowiednim formacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a na jakich forach szukales bo qrde nie moge zbytnio znalesc forow do mpio 1473013[/snapback] Wpisałem w googlach "MPIO lyrics" i coś tam się pokazało. Gdzieś pisali, że jest jakiś program od iriverów, który pozwala ten tekst dorzucić do pliku mp3, ale czy to działało to nie wiem. W większości nikt nie umiał sobie z tym poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Sciagam teraz program MediaSync, bo wylokalem cos na Yahoo! Macie tu linka: http://groups.yahoo.com/group/MPIO/message/4970 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...