andrewthx Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Widziałem na forum kilka tematów o pismach komp. ,ale o pozostałych opinii jakoś brak.. Ja preferuję lekturę Polityki, rzadko Newsweek, często Angora kiedyś FiM Nie znoszę zakłamanego Faktu :? , i ogólnie towarzyskich brukowców dorabiających sie na "sensacjach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 ckm, playboy, nuts - lubię polityka - nie lubię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 wyborczą lubie cdaction nienawidze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Wyborcza + Newsweek + RP + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 ja czytałem Wprost , wyborczą. Ale teraz jestem w Anglii :( tak wiec GIGAhrz i CustomPc, PCextreme - magazynów uwierzcie mi takich o kompach w Matce Polsce nie znajdziecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 pfff... a komputer swiat EKSPERT? czytam i jestem EKSPERT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Polityka(zwlaszcza gadajace glowy)/wprost/angora/newsweek/wszystkie sprzetowe ==> a wszystko to za darmo w empiku :) w milej atmosferze, na fotelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Na plus Wyborcza Rzeczpospolita Polityka Na minus NIE Fakt Super Ekspres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Dwa największe szmatławce jakie w życiu czytałem: Fakt (znany jako fuckt :D) Super Express To tyle, gazety czytam rzadko, raz na tydzień zaglądam do Wyborczej na felietony Kazika i dział "Nauka" oraz "Gospodarka"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja czytam Newsweek , Wprost ,Angora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja preferuje Wyborcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 na plus: Angora, Fakt, Dziennik Wschodni, Ekspert, Linux Magazine (bo linux+ schodzi na psy) na minus: barbie, babskie gazetki, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 regularnie: Polityka, Nowa Technika Wojskowa, Militaria XX wieku, Chip, sporadycznie: Forum, Fakty i Mity, bikeBoard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 +Newsweek +Focus +Wyborcza /CDA (sporadycznie, musi mi sie bardzo nudzic) /CHIP /Viva (mo moja mama kupuje, to zdarzy mi sie przejrzec ;) ) -bravo -i inne tego typu smieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 w zasadzie czytam tylko polityke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja czytam Rzeczpospolitą, szczególnie żółte strony - prawo co dnia. Szerokim łukiem omijam dwa brukowce - Fakt i Super Express. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 uu juz od odawna nie wydaje $ na prase (odkąd SS przestał sie pokazywac ;] ) a zcytam czesto to co mi wpadnie w łapy poza jakimis srajtaśmami w stylu fakt SE czy chwila dla debila , w pracy czesto angore, nie i GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 codzień wyborcza :) ziemia kaliska sux :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 na + Ozon oraz Teraz Rock ;] na - to najbardziej Przekroj i Polityka oraz Fakt i SE reszta tak posrodku (Newsweek , Wprost , RP i GW) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Hmmm... na +: Przegląd sportowy ( ;] ), Przekrój... Na - ? Cała reszta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 W sumie ... na+ : GW, Angora, Wprost, Newsweek, Przegląd Sportowy (vel Tempo), czasami Piłka Nożna, KSE na- - wszelakie gazety komputerowe pokroju Komputer Świat Gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Eksperta czytałem dom stycznia tego roku... Sporadycznie CHIPa kupuję (czasami 2 miechy pod rząd, czasami pół roku przerwy - jak zatęsknię) co tydzień w piątek Dziennik Zachodni, rubryka Cywilizacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 W sumie: + Rzeczpospolita + Newsweek + Networld ;] + czasem Przekrój, Angora + oczywiście Nowy Pompon i Donosy ;] +/- wyborcza +/- wprost (od kilku lat idą w dół, głównie wprost) - fakty, super expressy i inne takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Mnie szlag chce trafić jak widzę ludzi kupujących FAKT. Wpadł mi w ręce dwa razy jak szukałem pracy.... KOSZMAR, same ploty, domysły, pomówienia. Temat na całą stronę: Polityk (pominę imię i nazwisko) na wczasach i oczywiście zdjęcia tegoż polityka z jego żoną w kostiumach kąpielowych, w różnych pozyjach, na piasku , na kocu, w morzu.... Bleeeeeeee A najgorsze, że w pracy mam gościa, który to czyta co dzień i muszę słuchać co tam dzisiaj w Fakcie było.... Ech.. zostawmy to! Dodam jeszcze, że w obecnych czasach ciężko znaleźć prasę z aktualnościami, której można zaufać w obiektywizm reportaży. Za każdym dużym wydawnictwem stoją byli lub nie politycy, lobbyści, którym daleko do obiektywizmu, a raczej bliskie im są własne korzyści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jeśli chodzi o wprost , zgadzam się z ParanoiKiem, mówiąc krótko stacza się, na początku lat 90 było dość ciekawe,ale teraz? Często zastanawiam się ,ile gazeta "Fuckt" miałaby stron, gdyby wyciąć z niej zdjęcia i tytuły - jedną, dwie :lol:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 OK: Debesciak - CDACTION Angora, czasem Fakty i Mity. Teletydzien :D - skads program TV trzeba miec. BE: Niczym nie gardze, jak czegos nie lubie to tego nie kupuje i nie komentuje. Albo jak mozna nienawidziec czasopisma? itp. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Angora, Wiedza i Życie. Czasem jakieś brukowce, jak akurat kupią, bo zabraknie TeleTygodnia. SKRYTOBOJCA dobrze napisał że jakiś program trzeba mieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 SKRYTOBOJCA dobrze napisał że jakiś program trzeba mieć ;) 1463498[/snapback] Ano trzeba :) http://tv.wp.pl/?rfbawp=1117041272.694&_er...6W0oKzq0feQo%3D http://tv.onet.pl/ http://tv.interia.pl/ http://tv.o2.pl/program/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 I myślisz że będę włączał komputer za każdym razem kiedy będę chciał sprawdzić co leci? Poza tym komputerem się nie da zabić muchy :lol: (znaczy da się, ale szkoda komputera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Mnie szlag chce trafić jak widzę ludzi kupujących FAKT. Wpadł mi w ręce dwa razy jak szukałem pracy.... KOSZMAR, same ploty, domysły, pomówienia. Temat na całą stronę: Polityk (pominę imię i nazwisko) na wczasach i oczywiście zdjęcia tegoż polityka z jego żoną w kostiumach kąpielowych, w różnych pozyjach, na piasku , na kocu, w morzu.... Bleeeeeeee A najgorsze, że w pracy mam gościa, który to czyta co dzień i muszę słuchać co tam dzisiaj w Fakcie było.... Ech.. zostawmy to! Dodam jeszcze, że w obecnych czasach ciężko znaleźć prasę z aktualnościami, której można zaufać w obiektywizm reportaży. Za każdym dużym wydawnictwem stoją byli lub nie politycy, lobbyści, którym daleko do obiektywizmu, a raczej bliskie im są własne korzyści. 1463053[/snapback] Zgadzam się co do FAKTU ;] Kiedyś jak na Zielonej byłem to na poczcie codziennie FAKT kupowałem ;) To jest zwykły brukowiec w formie gazety ;] Według mnie żadna gazeta nie powinna się np. opowiadać za stroną jakichś aktorów czy piosenkarzy i ciągle o nich pisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...