Crosis Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Poza tym komputerem się nie da zabić muchy :lol: 1463511[/snapback] Da się, ale trzeba mieć skilla. Z drugiej strony strasznie to nieekonomiczne. A program TV jest we "Wyborczej" w piątki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 na + Angora, Świat Nauki, Wiedza Życie, nie wiele pism komputerowych (kiedyś enter chip pc world ale teraz widzę że wszystkie teksty się powtarzają) na ------- fuckt super expres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 A Focusa ktos czyta? Ja prenumeruje od trzeciego numeru:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Ja czytuje Focusa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 To ja troche oryginalniej Regularnie czytuję "Żagle" i "Przekrój". Newsweek i Wprost zaczynają mnie wkurzać. Kiedyś ta druga trzymała jeszcze poziom. Jak sie pojawiła pierwsza to sie zaczęło równanie w dół. Polityka jest zbyt "polityczna" :D. Z dzienników to jedynie lokalnego szmatławca jak do domu wracam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja gazet nie czytuje za bardzo ;) kiedyś kupowałem tele tydzień :lol: bo tam oprócz programu można bylo poczytac o jakichs wydarzeniach w swiecie kinematografii itp. jeszcze wcześniej kupowałem Skrzydlatą Polskę i Aeroplan ale z przykrością musze stwierdzić ze komputer zepsuł mi po trochu życie =[ od kiedy mam kompa to moje najważniejsze zainteresowania poszły na drugi plan :/ nadal najbardziej interesują mnie militaria ale nie wykorzystuje komputera tak jak powinienem :D CeDe-A ? taa kiedys to czytałem, ba nawet byłem fanem i pisałem w fppmegazinie jednak pół roku starczyło aby dorosnąć i stwierdzić że to goofno, nie czasopismo... wkurzało mnie to, że ich recenzje były jak dla dzieci, zbuntowanych nastolatków pisane językiem niezbyt fachowym i bez klimatu, jeszcze te durne podpisy pod screenami... AR nawet nie bede próbował komentować szczerze mowiąc to komputer świat GRY wiecej dla mnie znaczył bo tam przynajmniej pisali po Polsku :lol: aha i jeszcze jedno :D od początku można by powiedzieć prenumerowałem ''Świat Wiedzy'' możecie sie śmiać ale to było jedne z lepszych czasopism tego typu dzieki nim wiedziałem dużo w podstawówce :lol: mogłem przykozaczyć ze wiem jaki był pierwszy film z dźwiekiem itp rzeczami :D Internet zastepuje mi obecnie wiekszosc papierowych gazet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 hehhe ciekawe czy ktos sie przyzna że czyta ,,komputer Świat" :lol: Ja sie przyznaję że mam kilka numerów z 2000 roku :blink: :-P Teraz prawie codzień GW i Dziennik , czaami Krakowską. Z czasopism od dłuższego czasu nie kupuję nic...:-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja sobie czytam: Njusłika, mojego ukochanego CDAction (mam juz kilkadziesiąt numerów, jak one łanie wyglądają na półce...MNIAM) gazety lokalne (można pośmiać sie z sąsiadów) rozne gazetki z ogloszeniami itd fAKTU nienawidze, nie wiem co za nieludzie robią to coś :| Totalna żenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Heh...byście widzieli jak to na moim zapupiu wygląda...2/3 ludzi ten shit czyta.... Co do CDA...od 2002 roku regularnie czytam...miałem zrezygnować ale jakoś nie mogę, zresztą żadnej sensownej alternatywy w tym kraju nie ma :| Kurde kiedyś się RESET'a czytało...to było dopiero cuś...:)...Szkoda że upadł, ale przynajmniej mają swojego następcę w wersji cyfrowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Nic nie kupuję, ale czytuję: Newsweeka, Rzeczpospolitą, Wprost - w domu wszystko na + Dziennik zachodni (+) Bravo, Bravo Girl (Totalny syf- wielki "-", ale lubię to czytać, bo fajnie odmóżdża :lol: Nie czepiajcie się! :D ) - U cioci/kuzynek Maxi Tuning i GT Tuning - Idę poczytać do sklepu (Wielki +, ale nie kupuję bo mnie nie stać :( ) CDA (Taki sobie, czyta się nawet przyjemnie, ale niczego ciekawego się raczej nie dowiem :( ) Pożyczam od kumpla Chip (Wielki + ) W szkolnej bibliotece. BTW. W którym numerze jest test W/C Benita? Edytowane 27 Maja 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...