TDK Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Więc tak jest taka smutna sprawa ;(. W owym Gainwardzie zmieniłem paste między GPU a radiator. Problem "kolorowych kropek" nadal występował ale 99% mniej. Niedawno (3 dni temu) karta poszła do serwisu. Ów serwis mówi że u nich ten problem nie występuje. Prawdopodobnie dotane moją karte spowrotem :(. I tu moje pytanko-co lepiej zrobić-nałożyć znów silikon między GPU a radiator, czy w jakiś sposób spalić karte ??. Czekam na sugestie. ------------------------------------------------------------------------------------- Proszę adminów/moderatorów o NIE kasowanie/zamykanie tego wątka. Jest to dla mnie bardzo ważna sprawa. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy naprawde nikt nie umie mi pomóc ?? Please to BARDZO WAŻNE. CHCE nową karte i tyle :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy naprawde nikt nie umie mi pomóc ?? Please to BARDZO WAŻNE. CHCE nową karte i tyle :). Ja też chcę, no i co z tego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ehh. ALe chodzi mi o to że Gainward wymieniał te karty (użyj opcji szukaj). A ja zmieniłem paste i ten event występuje teraz bardzo żadko (ale występuje). I mam pytanie-przed moją ingerencją była tam pasta silikonowa. Skąd ją <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Dostane coś takiego w sklepie ??l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 byla biala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 hmmm... ja też miałem ten problem z moim gf4 i wysłałem go do serwiusu gainwarda [nic nie robiłem przy tym gf4] i po 5 dniach miałem nówkę :D z tym większym chłodzeniem. a tak wogóle to ty kórwa nie umiesz czytać karty gwarancyjnej ?!? 8O a jak już robisz zmiany na grafie to tak żebymożna było je szybko przywrucić do stanu fabrycznego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Pasta była biała. Ja zmieniłem na srebrną. Wytarłem białą nałożyłem swoją;). Teraz tylko pytanie-skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> białą paste??:) Dostane normalnie w sklepie ?? Wytarcie mojej pasty i nałożenie białej jest jak najbardziej możliwe:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 No to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ładnie Ja wysyłam swoją jutro,cierpliwośc moja się skończyła no i znalazłem zastępczą mam nadzieje że mi wymienią na nową ostatnio wzrosła częstotliwość pojawiania się mozaiki wczoraj 2 razy :evil: :evil: :twisted: Metal co im dokładnie napisałęś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ja tez swoja wyslalem wczesniej zmienilem na srebrna paste i nic nie pomoglo wyslalem w piatek w srode dostalem nowa z nowszysm chlodzeniem i narazie jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Przepraszam że się wtrącam ale co dokładnie jest nie tak z tą kartą i jak wygląda stare chłodzenie a jak nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 stare chlodzenie to ograglu wentylek i radiator a nowe chlodzenie ma radiator w ksztalcie "kopnietej gwiazdy" tak bym to nazwał:D a co sie dzieje z tymi kartami? mi np. wyskaiwaly jakies paski na calym ekranie i komp zwisał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A macie jakieś zdjęcia Jak kopniętej gwiazdy zboku czy od góry. Mam wersje Golden Sample( okrągły radiator czerwony zkładający się z płaskiej płytki wentyla na środku otoczonego naokoło srebrymi blaszkami i przykrywką gainward Raczej trudno to wyjaśnić. ) i jakoś cienko się kręci, szybko pojawiają się artefakty 295/588. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A macie jakieś zdjęcia Jak kopniętej gwiazdy zboku czy od góry. Mam wersje Golden Sample( okrągły radiator czerwony zkładający się z płaskiej płytki wentyla na środku otoczonego naokoło srebrymi blaszkami i przykrywką gainward Raczej trudno to wyjaśnić. ) i jakoś cienko się kręci, szybko pojawiają się artefakty 295/588. no to ty masz to stare chlodzenie:D zdjecie tego nowego kiedys bylo na jakiejs stronie ale za nic sobie nie przypomne:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...