REveAL Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Jakie wg was najlepsze beda sterowniki do geforce fx 5200 128 bit?....pamietam ze kiedys na starszych sterownikach lepiej gierki chulaly niz na najnowszych sterach..wlasnie nie pamietam ktore byly najlepsze....moze wy pamietacie? oto lista archiwow http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html Edytowane 25 Maja 2005 przez REveAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 mam do ciebie pytanko moglbys mi skopoiowac bios z twojej kraty bo swoja zwalilem i mam full artefaktow na ekranie :( jakby dzialal to moglbym sie odwidzieczyc $ :P 1463040[/snapback] najpierw jednak chcialbym sie dowiedziec cos na temat mojego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 najpierw jednak chcialbym sie dowiedziec cos na temat mojego pytania. 1463186[/snapback] Version: 40.72 Release Date: November 8, 2002 WHQL Certified Windows XP/2000 Version: 56.72 Release Date: April 1, 2004 A teraz pomoz koledze ;) bo zwalony BIOS to nie to samo co twoj problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 juz nie musi :P znalazlem jakis biosik na necie i o dziwo zadzialalo :P ale juz sie zestresowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Sterowniki do numeru 56 śmigają na tej karcie. Wyższe wersje już nie zawsze chcą działać jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ehh ja mam najnowsze ijest spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...