VeNi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Siemka... Mam problem... Mam drukarke Epson Stlus C42UX... Drukarka drukowała bardzo dobrze, do czasu az zapchała się głowica... No to ją ładnie wyczyściłem i drukowałą dalej... Aż pewnego dnia (po krótkim czasie od jej czyszczenia) zaklinowała mi sie w niej kartka i nagle przestałą drukować... Myślałem że sie zapchała znowu głowica... Czyściłem ją z 5 razy nawet specjalnymi płynami do czyszczenia... Głowica jest czyściutka bo jak biore spirytus do strzykawki i wstrzykuje w jedną z rurek przez którą idzie tusz to wylatuje przez wszystkie dziurki ładnie czysty spiryt No ale drukarka nie drukuje... Co to może być ?? A i przypadkiem lekką nią stuknąłem o stół i taki mały kawalątek plastiku (1mmx0,5mm) odpadł... Ale normalnei głowica chodzi jak by drukowała ale wychodzą puste kartki... Co to mozę być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Może uszkodziła się głowica lub elektornika drukarki. Trudno powiedzieć, a myślałeś nad odaniem jej do serwisu aby zrobili jej testa, może to błachostka lub tak poważna sprawa, że lepiej już będzie kupić nowy sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...