Lupus Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 No własnie, mam ww system i nie chce mi uruchamiać niektórych plików exe. Klikam 2 razy i bezzadnego efektu. Powyłączałem wszystkie antywirusy, firewalle i nic to nie dało. Trybu zgodności wybrać sie nie da bo jak klikna na właściwości pliku to mi sie nie pokazuje zakładka zaawansowane (tylko dla tych plików). Pliki to: Sterowniki do skanerów (mam 2 skanery) Programik do strojenia gitary (guitar tuner) i coś tam jeszcze teraz juz nie pamietam. Czego to moze być wina? Moze ja coś źle robie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Wirus na 99%, przerabialem to ostatnio. Wlacz IE, www.mks.com.pl i Skaner Online. Wiem, ze sa inne antywirusy, ale one moga chciec usunac pliki exe, podczas gdy MKS potrafi je wyleczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Nie zaszkodzi tez wkleic log z hijackthis :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Wirusów nie ma, Mam zainstalowanego NOD32, przejechałem tez dysk MKSem. Czysto. Hijackthis tez nic nie wykrył. Czysto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Pamiatki? Dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Pamięci sprawdziłem, dysk czysty. Pod Linuxem komp pomyka az miło. Nadal nie wiem co to moze być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Sprobuj w awaryjnym... Przeinstaluj wyzej wymienione programiki i zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 W trybie awaryjnym tez nie działają. Przeinstalowanie odpada bo jeden to jest exe którego sie nie instaluje, a sterowniki to sa włąsnie instalki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Sprobuj sciagnac te pliki jeszcze raz, do tego zmien im nazwe na inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 a jaki procek? jaka płyta? bo podejrzewam blokadę executable bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Asus A7N8X, AXP 1,7+ @2080MHz Ściąganie nie pomaga, poza tym są t opliki na oryginalnych płytach i działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...