Skocz do zawartości
Szela

Total Overdose

Rekomendowane odpowiedzi

Uwarzam że ULISSES ma w pełni rację. Tylko ja przeszłem 4 razy pod rząd tą gierkę. Ja chcę pełną wersję. Gra wymiata, jest 100 razy lepsza od całej seri GTA razem wziętych. :-D :-D :-D

Moja ocena to 9/10

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie przechodze gierke..jestem chyba tak ok 70% (patrze po prostu ile mi zostalo jeszcze misji pobocznych :) )..gierka niezła tylko gdyby nie własnie te misje poboczne to bylaby słaba jak cholera..można by ja przejść w godzinka..nie powiem poboczne tez fajne, jednak przechodzic po raz 5 wyscig, czy zabijac wszytskich złych to troszke przegięcie

na minus zaliczam tez kiepska mapę..nieraz trzeba sie bardzo natrudzic aby dojechać do jakiegos miejsca, dlatego tez od pewnego czasu wybieram misje z menu i automatycznie przeskakuje do nich..bo poza tym jazda po mieście nudzi w przeciwieństwie do GTA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra dosyć fajna. Można się zrelaksować tylko naciskając spust, bez myślenia :lol:

Minusem i to dla mnie dużym jest jazda samochodem, bardzo kiepska fizyka. Nie wymagam ty oczywiści fizyki z jakiejś samochodówki, ale stykła by taka chodźby przybliżona do GTA 3. Tu niestety jazda do przyjemności nie należy.

Kiepska jest także mapa - bardzo uboga.

Misje poboczne takie sobie - ale są :) i za to plus

Głónw już troche bardziej ciekawe

Ogólnie gra dobra do relaksu, do odragowania, itd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde chcialo ojcu wgrac TD i niestety zobaczylem okienko XP or Pentium 3 wymagane :( imho totalna bzdura bo taki komp np. Athlon TB 1.4ghz co prawda SSE nie ma (a na moj gust chodzi o to) ale proc calkiem calkiem

wie ktos moze, jak to odpalic na zwyklym athloniku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwarzam że ULISSES ma w pełni rację. Tylko ja przeszłem 4 razy pod rząd tą gierkę. Ja chcę pełną wersję. Gra wymiata, jest 100 razy lepsza od całej seri GTA razem wziętych. :-D :-D :-D

Moja ocena to 9/10

witam

mam pytanie do ludzi ktorzy przeszli total overdose.w koncowej akcji w DEA w momecie w ktorym trzeba zaladowac

bombke na pociag trzeba to zrobic za pomoca wozka widlowego.problem jest w tym ze NIJAK nie moge jej za pomoca tego wozka podniesc !! startowalem wczesniejsze sejwy i nic sytuacja sie powtarza.ma ktos jakis pomysl?

zauwazylem tez ze zjezdzajac wozkiem widlowym do miejsca w ktorym jest bomba widly od tego wozka samoczynnie podnosza sie do gory!czy jest sposob by je oposcic w dol?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi