Przemol^N Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Skonczylem cala gre... ostatnie misje sa sycace niesamowicie... Akcja w DEA jest swietna. Dawno sie tak dobrze nie bawilem. Gra 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Uwarzam że ULISSES ma w pełni rację. Tylko ja przeszłem 4 razy pod rząd tą gierkę. Ja chcę pełną wersję. Gra wymiata, jest 100 razy lepsza od całej seri GTA razem wziętych. :-D :-D :-D Moja ocena to 9/10 Edytowane 26 Września 2005 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zainstalowałem Total Overdose. W opcjach jest ustawianie grafiki od 0 do 10 Domyślnie ustawiło mi 0 Zmieniłem na 10 i nie wiedzę różnicy. Na 0 jest ładniejsza grafika czy na 10 ? Mam Athlona 2400 i GF6600 więc chciałbym grać na max detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 własnie przechodze gierke..jestem chyba tak ok 70% (patrze po prostu ile mi zostalo jeszcze misji pobocznych :) )..gierka niezła tylko gdyby nie własnie te misje poboczne to bylaby słaba jak cholera..można by ja przejść w godzinka..nie powiem poboczne tez fajne, jednak przechodzic po raz 5 wyscig, czy zabijac wszytskich złych to troszke przegięcie na minus zaliczam tez kiepska mapę..nieraz trzeba sie bardzo natrudzic aby dojechać do jakiegos miejsca, dlatego tez od pewnego czasu wybieram misje z menu i automatycznie przeskakuje do nich..bo poza tym jazda po mieście nudzi w przeciwieństwie do GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kania11111 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Gra wypas ukończyłem ją i jestem pod wrażeniem mam nadźeje że będzie druga część :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Gra dosyć fajna. Można się zrelaksować tylko naciskając spust, bez myślenia :lol: Minusem i to dla mnie dużym jest jazda samochodem, bardzo kiepska fizyka. Nie wymagam ty oczywiści fizyki z jakiejś samochodówki, ale stykła by taka chodźby przybliżona do GTA 3. Tu niestety jazda do przyjemności nie należy. Kiepska jest także mapa - bardzo uboga. Misje poboczne takie sobie - ale są :) i za to plus Głónw już troche bardziej ciekawe Ogólnie gra dobra do relaksu, do odragowania, itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 kurde chcialo ojcu wgrac TD i niestety zobaczylem okienko XP or Pentium 3 wymagane :( imho totalna bzdura bo taki komp np. Athlon TB 1.4ghz co prawda SSE nie ma (a na moj gust chodzi o to) ale proc calkiem calkiem wie ktos moze, jak to odpalic na zwyklym athloniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Będzie 2 część wiem to już od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwert Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Uwarzam że ULISSES ma w pełni rację. Tylko ja przeszłem 4 razy pod rząd tą gierkę. Ja chcę pełną wersję. Gra wymiata, jest 100 razy lepsza od całej seri GTA razem wziętych. :-D :-D :-D Moja ocena to 9/10 witam mam pytanie do ludzi ktorzy przeszli total overdose.w koncowej akcji w DEA w momecie w ktorym trzeba zaladowac bombke na pociag trzeba to zrobic za pomoca wozka widlowego.problem jest w tym ze NIJAK nie moge jej za pomoca tego wozka podniesc !! startowalem wczesniejsze sejwy i nic sytuacja sie powtarza.ma ktos jakis pomysl? zauwazylem tez ze zjezdzajac wozkiem widlowym do miejsca w ktorym jest bomba widly od tego wozka samoczynnie podnosza sie do gory!czy jest sposob by je oposcic w dol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Gram i potrzebuje helpa.. ;] Misija KILL BILL - jak wejsc na na pieprzona Coride? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam jak przejść pierwszą misje tam gdzie trzeba dostać klucz do auta w garażu , chodzi mi oto jak tego bossa pokonać ?? Szczelam w niego , ale nic mu sie nie dzieje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...