scisly1 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Pracuje na laptopie Amilo 1640 Sempron 3GHz, 512 RAM, CD-RW/DVD, podczas pracy w systemie nagle okazuje się że CD-ROM jest niewidoczny (wchodząc w ekspolratora widzi tylko HDD) nie moge sobie z tym poradzić a próbowałem już kilku rzeczy. Nie mogę instalować na nowo Xp-eka no bo jak, z wirtualnego napędu odpada bo tez próbowałem i go nie widzi. Nie mogę go otworzyć bo jest na gwarancji, a nie chce go od razu zanosic do serwisu. Dodam tylko że ten laptop ma aż 1 miesiąc :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 za dawnych czasów cd znikał jak były wiruchy w windzie ale odkąd mam XP nic mi nie znika (poza ikonkami na pulpicie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scisly1 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 za dawnych czasów cd znikał jak były wiruchy w windzie ale odkąd mam XP nic mi nie znika (poza ikonkami na pulpicie ;) ) 1462914[/snapback] Sprawdzałem już, co prawda jakimś norweskim NORMANEM ale dostarczali go razem z systemem więc pracuje na nim. Nic nie wykrył, ale może jeszcze raz to zrobie czymś innym. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...