pcmaniaczek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ten zasilacz w compaq ma wtyczke 24 pin,jestem ciekawy czy to jest standardowy rozstaw pinów (tak żebym mógł inny zasilacz 24 piny dać :) ) a budy niezabardzo chce sie pozbywać bo jest baaaardzo fajna .... chociaż ten pc do tego co ja robie to starcza ... dokupić ramu żeby było 512,grafe Nvidia ti4200 i jest super pc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 no i stało sie , padł zasilacz :cry: ponieważ zasilacz ma nietypowy rozmiar to musze zmienić bude+zasilacz i chyba chłodzenia procka bo jest pasywne współpracujące z zasilaczem .... obecny zasilacz ma 24 piny,każdy nowe zasilacz 24 piny będzie pasować ??? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 :cry: czy naprawde nikt nie wie ??? obecnie zasilacz ma 24 piny,dziwne to bo przecież P3 mało prądu bierze ..... nie wiem czy jak kupie np. codegena albo innego shita 24 piny to czy ruszy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Najtaniej bedzie i najciszej jak zdejmiesz ten radiator i dasz nowa dobra paste tem p spadnie nawet do 10 st ,a moze ta stara juz nie trzyma bp dziwne zeby fabrycznie skladany sprzet tak sie grzal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 aleś odpisał :mur: kurde ....... napisałem wcześniej że to temperatura diody P3 i może ona wynosić do 125c ...... Kiedyś w enterze pisało :) co mi da lepsza pasta ???, max 2 c ...... chyba że dam ocza ...... pozatym pytałem sie o zasilacz ..... , teraz mam gniazdo 24piny,zasilacz padł,czy jak kupie nowy zasilacz 24 piny to będzie działać ?? , chodzi o zgodność napięć ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 właśnie znalazłem na allegro innego compaq ale ztakim nietypowym zasilaczem jak mój :) http://allegro.pl/show_item.php?item=57088879 , i wybierzcie fotketyłu obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 zapytaj czy nie maja zasilaczy luzem (moze mają) i ew. kup ze 2... (na wszelki wypadek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...