dawid_e30 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Czesc nie raz spotkalem sie z fotkami kompa zanuzonego w cieczy...mozecie mi troche rozjasnic ten temat..co to za olej mineralny ktory nie przewodzi...pradu....moze ktos cos wieee....jakie koszty co i jak ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Temat czesto powtarzany. Uzywa sie do zalania kompa rakotwórczego oleju TRANSFORMATOROWEGO. Nie pyli sie . Sam olej chyba wynioslbby cię kilka tysiecy zł. ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Oprócz aspektów zdrowotnych zmiana czegokolwiek w kompie utaplanym w oleju to wątpliwa przyjemność..o sprzedaży podzespołów też chyba można zapomnic tak samo jak gwarancji. I nawet na tym sie nie da frytek usmażyć bo olej nie ten :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Kompletnie bezsensowny pomysł. POSZUKAJ na forum i w google. Wiele osób wiele razy o tym pisało... i raz po raz ktoś znów wpada na ten "genialny" pomysł. Sam o tym kiedyś myślałem i po przeanalizowaniu wszytskiego - bezsensowny pomysł - więc jeśli nie chce Ci się szukać to olej ten olej i uwież mi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...