kerimek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Czy warto kupic zasilacz Fortron http://allegro.pl/show_item.php?item=51457884 Kompa nie krece i nie uzywam wyczynowo, ale na dotychczasowym codegenie zaczynam robic w gacie ;/ z tesow Tom's Hardware Guide wynika ze sa polecane bo radza sobie z wyzszym obciazeniem. Jesli nie to poleccie cos do mniej wiecej tej ceny bo kasy malo :( Edytowane 25 Maja 2005 przez kerimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja bym wziął coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=52379972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 1.Ja jednak polecam tego fortona. Fortony to jedne z najsolidniejszych zasilaczy. 2.Zmień nazwę tematu, bo po pierwsze ta nikomu nic nie mówi i nikomu nie będzie się chciało nawet do niego zajrzeć, a po drugie jest ona niezgodna z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja bym wziął coś takiego: 1463194[/snapback] Z tym Feelem to chyba żartujesz?? Brac FSP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jak juz dobra w miare zasiłka to ModeCom 350GTF http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52503685 Ale jak bym miał wybierać między Feelem i Frotronem, to bym wziął Frotrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jak juz dobra w miare zasiłka to ModeCom 350GTFIdentyczne parametry co ModeCom 350GTF ma FSP300GTF. Widzisz więc, kto naciąga na mocy całkowitej... Wg mnie fortrony lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam Fortrona FSP350 i jest rewelka jak za tą cenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Z tym Feelem to chyba żartujesz?? Brac FSP! 1463628[/snapback] swego czasu słyszałem "to i owo" o fortronach, dlatego raczej nie żartuję... no chyba że coś się zmieniło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 @pirat Jak słyszałeś "to i owo" to byś może powiedział co słyszałeś, bo takie gadanie, to nic nie wnosi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 dzieki za odpowiedzi najcenniejsza dla mnie informacja jest doswiadczenie netesa ktory ma duzo mocniejszy sprzet i chwali ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...