coval69 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 :blink: Mam do was pytanie jakie pamięci wybrać mam do dyspozycji 600zł max 650zł chodzi mi o pamięci które da się w miarę dobrze podkręcać mam na myśli takich producentów jak pamięci DDR....GEILL, KINGSTON, PATRIOT lub TWIN MOSS jest tego tak dużo że można się pogubić. :unsure: Prosze o rady.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) zdecydowanie Corsair albo GEIL ewentualnie kingstony hyperX OCZ sa przereklamowane o Twinmos niemoge niczego dobrego powiedziec a PATRIOT nie znam Edytowane 25 Maja 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 2x512 twinmos speed premium PC3200 - 240zl/szt www.pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 2x512 Goodram = super ram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...