Gość on23warszawa Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wiec kupilem sobei w deichmannie lekkie buty na wiosne / jesien w promocji za 100PLN. dzisiaj zorientowalem sie ze pekla w nich podeszwa. na butach widac juz kilka zgiec skory z ktorej zostaly wykonane. myslicie ze uznaja reklamacje? w koncu podeszwa nie peka w wyniku wadliwego uzytkowania?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 powinni uznac o ile oczywiscie buty z promocji mialy gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 w koncu podeszwa nie peka w wyniku wadliwego uzytkowania?! 1463554[/snapback] Wszystko zależy od nich - jak kumpel reklamację na buty złożył, to dostał odpowiedź, że ma niewłaściwy skład chemiczny potu. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) ja w deichmannie kupilem buty 3 lata temu - półbuty. Uciekajac przed pałami musialem w biegu skoczyc ze sporego murka, pekla podeszwa na zgieciu. Po 3 tygodniach dostalem nowe buty, minol miesiac podeszwa pekla znowu.... i ponownie zostalem bez butow na 3 tygodnie... po niedlugom czasie znowu pekla ta felerna podeszwa mimo, ze staralem sie nie nadwyręzac tych butow. Doplacilem kaski i kupilem w promocji 250/190zl Nike czarne takie nie bajeranckie. Mam je juz 3 rok sa mocno schodzone ale zadnych przetarc, pekniec czy wiekrzych zmarszczen. Bardzo wygodne. Polecam doplacic do drozszych markowych butow i miec je na conajmniej 2, 3 sezony.. niz co roku kupowac tansze buty. albo drugi sezon chodzic w rozlatujacych sie łapciach. Edytowane 25 Maja 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Kumpel reklamował buty pół roku zanim mu wymienili cały czas próbowali mu "uświadomić" że to jego wina że podeszwa pękła , a na końcu już przeszli samych siebie bo stwierdzili że buty są do użytku tylko w pomieszczeniach zamkniętych <_< była też wersja że ma krzywe stopy i to dlatego , sprawa do sądu oczywiście sprawe wygrał dostał po pół roku nowszy model także warto walczyć do samego końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil4n Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Mojemu bratu też mu pękła podeszwa ,tyle tylko , że w korkach piłkarskich N***(tej z taką łyżwą).Tylko ,że on grał w na meczach jak na boisku leżał jeszcze śnieg za kostki :D Dał je do reklamcji do sklepu firmowego,który nie uwzględnił reklamcji,ponieważ jak stwierdził pan sprzedawca"w zimie nie gra się w piłkę", chociaż w instrukcji obsługi nie było napisane ,że nie wolno grać na śniegu w zimie. :lol: P.S. Co nie którzy panowie sprzedawcy rozbrajają swoją niekompetencją! Edytowane 26 Maja 2005 przez Mil4n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 mi pekla w 2ch miejscach i przyjeli zalezy ile czasu minelo od kupna, jak za dlugo to ci powiedza ze nie ich wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 nie minely nawet 3 miesiace czyli mam szanse pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil4n Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Korki mojego brachola były jeszce na gwaracji ,ale i tak nie przyjęli bo stwierdzili ,że były użytkowane niezgodnie z instrukcją. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...