Kitek313 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Zapraszam na moje forum o phpBB! Jeśli masz jakieś problemy w użytkowaniu phpBB złoś je TU! Forum się dopiero rozkręca, a więc szukam moderatorów i pomocników!Forum phpBB Serdecznie zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Usun linka z podpisu! Kolejne forum na Lycos'ie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 tak jak napisal kolega wyzej zle, ze na lycosie. wiex juz masz minus. ale mi sie nie laduje. czekam, pare minut i nic., laduje sie i laduje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Podziwam oryginalnośc forum phpBB o phpBB, tylko nic nie jest w tym ciekawego, a jeszcze na Lycos'ie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitek313 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Właśnie...każdy mi mówi, że bardzo wooolno im się wczytuje forum! :| A u mnie jest wszystko spoko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Właśnie...każdy mi mówi, że bardzo wooolno im się wczytuje forum! :| A u mnie jest wszystko spoko :| 1464453[/snapback] U mnie sie wogole nie chce wczytac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Powered by phpBB modified v 1.0 by miLYCoś nowego? Przemo nie jest już trendy? :twisted: Jeżeli chodzi o wczytywanie, to działa ok. Nie rozumiem tylko dlaczego mam nie korzystać z phpbb.pl a z reklamowanego tutaj i na PM forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...