Dr.Crash Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 no własnie, mam mały dylemacik i nie wiem jak go rozwikłać. zakupiłem nowe pamiątki. w sumie mialem dostac twinmosy ale otrzymałem coś takiego jak OCZ PC-3000. wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, iz nie wiem jakiej to firmy. Zaplacilem za nie 590 zl, z poczatku myslalem ze to Corsair, ale sprawdzałem w necie i ta firma daje wyrazne logo na radiatorze. natomiast moja pamiec ma radiator cały z miedzi i tylko naklejke w postaci OCZ PC-3000. Moze ktos sie orietuje, co to moze byc za produkt? Dodatkowo podpowiem ze takie same kosci oferuja w Sirius-ie, i jest tam ich zdjecie. Kosztują 599 i mozna je zamowic tylko na telefon. Jak ktos sie w tym oriętuje, to prosze o podpowiedź. Z gory dzieki. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 OCZ to taka Jamerykanska firma :D. Na tweak jest ich test : PS: Dales 590zł za 256MB???? Jesli tak to b.duzo ja za swoje 256MB/400MHz PC3200 XtremeDDR dalem 350zł.Tu jest test Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 SIC 600zł! ja to bym już wolał za 630zł 512mb od Kingstona! i do tego jeszcze samsungi za 350zł koszą te ocze z palcem w tyłku współczuję! a ja podobnie jak biały ale za 390zł kupiłem te Xtreme DDR Pc3200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 własnie dokładnie takie pamiątki mam. dziwi mnie tylko ze ty kupiłes swoje tak tanio. w siriusie przeglądalem ceny to corsair 256- kosztuje 580. za 350 zyla to nawet zwykłych kingstonów teraz nie dostaniesz. to ci sie fartło. a gdzie kupowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 SIC 600zł! ja to bym już wolał za 630zł 512mb od Kingstona! i do tego jeszcze samsungi za 350zł koszą te ocze z palcem w tyłku współczuję! a ja podobnie jak biały ale za 390zł kupiłem te Xtreme DDR Pc3200. hmm, co do wynikow to jeszcze nie wiem jak to chodzi, bo dopiero montuje kompa na msi kt4 ultra. zobacze wtedy czy faktycznie wart byl taki zakup. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 OCZ to taka Jamerykanska firma :D. Na tweak jest ich test : PS: Dales 590zł za 256MB???? Jesli tak to b.duzo ja za swoje 256MB/400MHz PC3200 XtremeDDR dalem 350zł skad masz za tyle te pamiątki moze są jeszcze bo chetnie bym sobie sprawił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...