BiAłY Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Jak w temacie. Już do połowy jest zrobiony dział grafik prawdopodobnie bedzie dostepny jutro albo jeszcze dzis w nocy. Wyniki prockow sa juz posegregowane. Zapraszam wszystkich do wpisywania swoich wyników!!! 8) :D A bym zapomniał o linku :lol: My Cpu Datebase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czyzby bardzo podobnej bazy nie zrobil PIT_er ? update: aha ......to ta sama :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 update: aha ......to ta sama :PCholera wydalo sie :lol: :D Teraz mi drugie konto skasuja :? :o :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ehhh pit wykablowałes. :)))))))))) ja od poczatku wiedziałem ale cicho siedziałem :PPP. :))))))))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...