Slayer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Podczas wgrywania dema zauważyłem komunikat, że procesor, którego używam to zgodny z Pentium 3- wnioskuję z tego, że nie będzie w nim jakiś specjalnych adaptacjii dla Penium 4, a tym bardziej SEE 2. No cóż......jednak Athalon rządzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Podczas wgrywania dema zauważyłem komunikat, że procesor, którego używam to zgodny z Pentium 3- wnioskuję z tego, że nie będzie w nim jakiś specjalnych adaptacjii dla Penium 4, a tym bardziej SEE 2. No cóż......jednak Athalon rządzi :? a jednak :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jezeli chodzi o demo to moze nie wykrywa ono prockow P4 a jedynie P3 i dlatego tak przypisalo twojemu odpal np q3arena a na P4 pokaze ci ze masz P3 bo nie wykrywa tego procka . Jezeli chodzi o plyte glowna ktora masz ecs z chipsetem sisa to mialem ja przez jeden dzien i stwierdzilem ze to wielki szit jak masz mozliwosc to sprzedaj ja jak najszybciej i kup np. GigabyteGA-8PE677 to jest porzadna plyta pod P4 no ale nic w kazdym razie jak zmienilem plyte to muj cel2ghz chodzil jak nowonarodzony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a jeszcze zapomnialem cel od 1.7 ghz ma SSE2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Oj, Panowie :-(... Kiedys mnie z Wami trafi ..... Ile razy mozna pisac, ze P4 to NIE JEST Celeron, zas Athlon to nie Duron? Niektorzy z Was (pewnie w slad za durnymi biosami ECS) wciaz myla procesory. Czy to sie kiedys skonczy? Rower TO NIE jest samochod. Kropka. Kupujemy albo to, albo to.. "Trzeciej drogi nie ma" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 No cóż......jednak Athalon rządzi :?Nigdy nie wierzylem, ze "uslysze" to z twoich ust :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bo mi na 65 stopni proc się grzeje...i to bez obciążenia- w biosie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 p4 celeron powiaadsz :PPP niezly wynalazek a ja myslalem glupi ze jest albo to albo to - moglem sobie celka kupic - taniej i tez p 4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 p4 celeron powiaadsz :PPP niezly wynalazek a ja myslalem glupi ze jest albo to albo to - moglem sobie celka kupic - taniej i tez p 4 :)Witaj IGI, Po raz pierwszy, odkad sie wirtualnie znamy - zgadzamy sie. Jestem tym faktem zdumiony. Nie zartuje. Przepraszam Cie za wszystkie swoje zle slowa pod Twoim adresem. Wyciagam do Ciebie dlon. Licze na to, ze nie pozostanie ona wyciagnieta w powietrzu.. Moze to zwiastuje POKOJ? PS. Posiadam m.in. zestaw na dwoch Xeonach Celeron, oraz na jednym Opteronie Duron :lol: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...