Skocz do zawartości
Slayer

Penium 4 -i co to daje?

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas wgrywania dema zauważyłem komunikat, że procesor, którego używam to zgodny z Pentium 3- wnioskuję z tego, że nie będzie w nim jakiś specjalnych adaptacjii dla Penium 4, a tym bardziej SEE 2. No cóż......jednak Athalon rządzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas wgrywania dema zauważyłem komunikat, że procesor, którego używam to zgodny z Pentium 3- wnioskuję z tego, że nie będzie w nim jakiś specjalnych adaptacjii dla Penium 4, a tym bardziej SEE 2. No cóż......jednak Athalon rządzi :?

a jednak :P :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o demo to moze nie wykrywa ono prockow P4 a jedynie P3 i dlatego tak przypisalo twojemu odpal np q3arena a na P4 pokaze ci ze masz P3 bo nie wykrywa tego procka .

Jezeli chodzi o plyte glowna ktora masz ecs z chipsetem sisa to mialem ja przez jeden dzien i stwierdzilem ze to wielki szit jak masz mozliwosc to sprzedaj ja jak najszybciej i kup np. GigabyteGA-8PE677 to jest porzadna plyta pod P4 no ale nic w kazdym razie jak zmienilem plyte to muj cel2ghz chodzil jak nowonarodzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, Panowie :-(... Kiedys mnie z Wami trafi ..... Ile razy mozna pisac, ze P4 to NIE JEST Celeron, zas Athlon to nie Duron? Niektorzy z Was (pewnie w slad za durnymi biosami ECS) wciaz myla procesory. Czy to sie kiedys skonczy? Rower TO NIE jest samochod. Kropka. Kupujemy albo to, albo to.. "Trzeciej drogi nie ma" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p4 celeron powiaadsz :PPP niezly wynalazek a ja myslalem glupi ze jest albo to albo to - moglem sobie celka kupic - taniej i tez p 4 :)

Witaj IGI,

Po raz pierwszy, odkad sie wirtualnie znamy - zgadzamy sie. Jestem tym faktem zdumiony. Nie zartuje. Przepraszam Cie za wszystkie swoje zle slowa pod Twoim adresem. Wyciagam do Ciebie dlon. Licze na to, ze nie pozostanie ona wyciagnieta w powietrzu.. Moze to zwiastuje POKOJ?

PS. Posiadam m.in. zestaw na dwoch Xeonach Celeron, oraz na jednym Opteronie Duron :lol:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...