piterus90 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam. Mam Nokie 6610i i kabelek do niej, wszystko dziala, ale przez MobiTime Cell Phone Manager, a przez PC Suite nie. Niedlugo sie to zmieni, bo bede laczyl sie przez podczerwien z telefonem. I moje pytanie - czy da sie jakos przekierowac internet na komorke? Tzn tak zebym mogl sobie posiedziec na GG na Javie czy tam popartrzec na WAP bez ponoszenia kosztów. Zna ktos jakies rozwiazanie? Pozdrawiam, Piterus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam. Mam Nokie 6610i i kabelek do niej, wszystko dziala, ale przez MobiTime Cell Phone Manager, a przez PC Suite nie. Niedlugo sie to zmieni, bo bede laczyl sie przez podczerwien z telefonem. I moje pytanie - czy da sie jakos przekierowac internet na komorke? Tzn tak zebym mogl sobie posiedziec na GG na Javie czy tam popartrzec na WAP bez ponoszenia kosztów. Zna ktos jakies rozwiazanie? Pozdrawiam, Piterus 1464020[/snapback] takie cos jest chyba mozliwe tylko na tel. z symbianem...a tak swoja droga uwazaj na ilosc danych bo nokia wysyla jakies dodatkowe pakiety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 trik niby dziala z fonami z symbianem s60 ale tylko przy laczeniu przez bluetooth z kompem. Zobacz na symbianonline.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Radu-gadu - możesz łączyć sie przez bluetooth, irde, kabelek tylko nie wiem czy działa w javie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 IamWeasel, przez IR tez sie da, ale to nie ma sensu... piterus90, w S40 nie bedziesz mial Internetu z komputera na telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Aha, dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...