Poul Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam! Posiadam tuner Winfasta z wewnetrznym kabelkiem odpowiadajacym za dzwiek. Podlaczylem ten kabelek do wejscia AUX na karcie SB Live! Dzwiek dziala, poziom glosnosci dziala... Jest tylko 1 problem. Posiadam sterowniki KX Drivers w wersji 5.10.00 build 3537 i kiedy wlaczam program Leadteca WinFast PVR to suwak "ogolnej glosnosci" w tych sterownikach ustawia sie automatycznie na 0 !! Jesli wylacze program Leadteca to suwak automatycznie wraca do wczesniejszej pozycji (w moim przypadku 10). Przy ogolnym poziomie glosnosci ustawionym na 0 glos oczywiscie nie dziala - musze recznie zwiekszac ten suwak za kazdym razem kiedy wlaczam program WinFast PVR :( Chyba nie musze nikomu tlumaczyc jakie to jest denerwujace ?? Czy da sie jakos wymusic, zeby ogolny poziom glosnosci po wlaczeniu programu PVR sie nie zmniejszal do 0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam identyczny konfig i stery i zadnego problemu u mnie nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A ja mam ten sam problem. Tez sie z tym meczylem ale do niczego nie doszedlem. Wydaje mi sie ze po prostu chodzi o kolejnosc instalacji sterownikow, bo kiedy zmienilem kolejnosc na golsy system tzn. najpierw Winfast, a potem KX-y to bylo ok. Ale ja i tak sie juz przyzwyczailem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...