Sid Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 No i widzem że za jakąś godzinkę będzie opjat ;] Co sie dziwicie? W niedziela/święta zawsze tak mam ;] Będzie rosołek && ziemniaczki+kapustka+kotlecik =) Wymiatam? :> Zdjęć Wam nie dam :P Bo zaraz by co drugi wydrukował i zaczął z zazdrości faszerować szpilkami :D Co Wy(lub nie Wy) dzisiaj gotujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja sie dzis odkacowuje ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 To smacznego życzem koffanie :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) jam bbenndem jadl dzisiaj qielbaske z grilllla :) Edytowane 26 Maja 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja juz zrobilem sobie 2 kawe :wink: a potem popopopopomidorroffka. 2 nie mam w planie. cos sie zwedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 dziś ojciec gotuje, jedynie co zrobiłem to marchewka opruszana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Nei szpanuj! - wyrażaj się po polsku! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja dziś miałem szaszłyki + ryż...mniam mniam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 a ja jadłem kruczęce zkrzyłka z kaszom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 posztukowany prosiaczek wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 niejadam animek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...