kawczak Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam 3 takie piękne opcje w biosie: SDRAM RAS-TO-CAS Delay : mam wybrane 3 SDRAM RAS Precharge Time: tez mam wybrane 3 SDRAM CAS latency Time: jak zwykle wybrane 3 :-P Czy To Są Te Opcje Do Zmiany Timingów Pamięci?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam 3 takie piękne opcje w biosie: SDRAM RAS-TO-CAS Delay : mam wybrane 3 SDRAM RAS Precharge Time: tez mam wybrane 3 SDRAM CAS latency Time: jak zwykle wybrane 3 :-P Czy To Są Te Opcje Do Zmiany Timingów Pamięci?? :D 1464582[/snapback] To jest to. Zacznij od zmiany Cas Latency na 2 ... jak zadziala to reszte po kolei. Jak nie zadziala to na odwrot ;) Zreszta to bylo juz walkowane 10000 razy, poszukaj troche na tweaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...