MadMat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Siema problem jest taki ze po np wlaczeniu gry i po pograniu 20 min przestaje dzialac myszka klawierka dziala ale myszka nie :/ , windows sie dlugo strasznie wlacza, a jak zniknie okienko ladowania systemu to sie monitor wylacza i wlacza sie dopiero jak jest okno logowania ! :mur: przeinstalowalem windowsa bo myslalem ze to jego wina i dalej to samo !! co mam robic ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Siema problem jest taki ze po np wlaczeniu gry i po pograniu 20 min przestaje dzialac myszka klawierka dziala ale myszka nie :/ , windows sie dlugo strasznie wlacza, a jak zniknie okienko ladowania systemu to sie monitor wylacza i wlacza sie dopiero jak jest okno logowania ! :mur: przeinstalowalem windowsa bo myslalem ze to jego wina i dalej to samo !! co mam robic ? :mur: 1464668[/snapback] Clear CMOS Antywirus Nowe sterowniki (mobo + grafika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 nowe stery sa, anty vir tez, a bios tez resetowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjuik Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 moze cos nie łączy?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ta waz ogrodowy :lol: wszystko laczy ale no pizdziec sam nie wiem co sie dzieje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ta waz ogrodowy :lol: wszystko laczy ale no pizdziec sam nie wiem co sie dzieje !! 1464768[/snapback] Moze zainstaluj system z innej plytki, a z tymi sterownikami to mam nadzieje ze ze stronek producenta a nie z jakiegos 'portalu' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Nowy bios :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 chyba bede musial nowy bios na prawde (instalowalem system z 2 róznych plytek) ale raczej nie bede zmienial biosu bo ostatnio jakies 3 lata temu jak zmienialem w ECS to doszlo do 70% i sie zawiesilo jak sie zawiesilo to reset jak reset to z pIII500 na atchlona sie przesiadlem po 4 miechach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...