Skocz do zawartości
MadMat

Dziwne Zachowanie Kompa Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Siema problem jest taki ze po np wlaczeniu gry i po pograniu 20 min przestaje dzialac myszka klawierka dziala ale myszka nie :/ , windows sie dlugo strasznie wlacza, a jak zniknie okienko ladowania systemu to sie monitor wylacza i wlacza sie dopiero jak jest okno logowania ! :mur: przeinstalowalem windowsa bo myslalem ze to jego wina i dalej to samo !! co mam robic ? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema problem jest taki ze po np wlaczeniu gry i po pograniu 20 min przestaje dzialac myszka klawierka dziala ale myszka nie :/ , windows sie dlugo strasznie wlacza, a jak zniknie okienko ladowania systemu to sie monitor wylacza i wlacza sie dopiero jak jest okno logowania !  :mur:  przeinstalowalem windowsa  bo myslalem ze to jego wina i dalej to samo !! co mam robic ?  :mur:

1464668[/snapback]

Clear CMOS

Antywirus

Nowe sterowniki (mobo + grafika)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta waz ogrodowy  :lol:  wszystko laczy ale no pizdziec sam nie wiem co sie dzieje !!

1464768[/snapback]

Moze zainstaluj system z innej plytki, a z tymi sterownikami to mam nadzieje ze ze stronek producenta a nie z jakiegos 'portalu' ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba bede musial nowy bios na prawde (instalowalem system z 2 róznych plytek) ale raczej nie bede zmienial biosu bo ostatnio jakies 3 lata temu jak zmienialem w ECS to doszlo do 70% i sie zawiesilo jak sie zawiesilo to reset jak reset to z pIII500 na atchlona sie przesiadlem po 4 miechach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi