Certino Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Witam. Brat cioteczny kupił soebi discmana z mozliwoscią odczytu filmow VCD. No i zwrócił sie do mnie z prosba zebym mu takich filmów zkołował. Ja mam pare filmów na kompie (divx i xvid itp) no i chciałbym mu nagrac lae nei bardzo wiem jak sie do tego zabrac. Nero nie chce mi dekodowac. JAkiego programu uzyć ?? Jak wygłada sprawa napisów ?? Czy da sie jakos je tak wypalic zeby czytało ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 discmana?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Najlepszy i najprostszy: DVDRip 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam. Brat cioteczny kupił soebi discmana z mozliwoscią odczytu filmow VCD. No i zwrócił sie do mnie z prosba zebym mu takich filmów zkołował. Ja mam pare filmów na kompie (divx i xvid itp) no i chciałbym mu nagrac lae nei bardzo wiem jak sie do tego zabrac. Nero nie chce mi dekodowac. JAkiego programu uzyć ?? Jak wygłada sprawa napisów ?? Czy da sie jakos je tak wypalic zeby czytało ??? 1464712[/snapback] http://members.lycos.co.uk/grzechu1999/link.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...