Boss7 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8254330 jak w temacie prosze o odpowiedzi thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy ja wiem, Hercules jest taka sobie firmą. Cena jest wprawdzie zachęcająca, ale na Allegro zawsze jest taniej. Ważne jest to, że gostek wsadził zdjęcie i wygląda na to, że karta jest OK. Musisz się jednak zastanowić, czy jest sens zmieniać grafę na taką, a czy nie lepeij lepszą, nawet jakbyś miał dołożyć pare groszy na np. GF3 albo GF2 Ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ma fajne radiatory na pamieciach :) ;) btw sprzedajesz to czy zastanawiasz sie nad kupnem? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8254330 jak w temacie prosze o odpowiedzi thx :D fajna ale jak dla mnie troche drogo :? , jak sie poszuka to mozna znlezc radka 7500 na ddr za niewiele drozej (nowego :!: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 IHMO cena nie wygórowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Tak sie akut=rat składa ze to ja sprzedaję te karte varlor nie wiem gdzie słyszałes ze hercules to słaba firma wręcz przeciwnie jest jendą z lepszych firm ich produkty sa dopracowane miałem rózne grafy róznych firm w tym miałem 2 herculesa i są to karty na naprawde wysokim poziomie więc nie wiem czy ty miałes herculesa czy tylko słyszałes costam gdzies tam co do radka 7500 to mam mieszane uczucia 3 moich koegów posiada takowe i ma z nimi sporo problemów ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat nikogo nie namawiam do kuona ale cena nie jest zbyt wygórowana jak za herculesa i karta działa na 200 % własnie z niej posta stukam :twisted: pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Chyba troszke drogo :?. Sam Hercules to jedna z najlepszych firm, (b.ladny obraz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 IMHO za 2 stówy to by się opłacało jeszcze w to pakować. Hercules to b.dobra marka. Jednak GTS to już przeszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Mysle, ze za tyle kasy to juz sie tej karty nie oplaca kupowac. IMHO lepiej kupic nowego R7500 - jak zreszta juz tutaj bylo wspomniane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Cena jest dobra karta też jednak ja bym wolał czekać kupić coś nowszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...