MasterAdi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Hejka wszystkim.:)! Mam Pytanko zamierzeam zminic platforme na AMD64:) BO mam Intela:( Naczytalem sie juz wiele na ten temat tej MSI NEO2 i sa podzielone zdania. Chce kupic Athlona 64 3000+Venice wlasnie na niej i nie wiem czy sa jakies problemy z tym Athlonem VENICE na tej MSI.Zastanawiam sie jeszcze nad Epox 9NDA3J nForce3.:) Aha Mam tylko 512 MB ram TwinMOS. WIELKIE THX ZA ODPOWIEDZI:)))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 nie ma żadnych problemów u mnie lata w okolicach 2.8 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Aha czy trzeba zmnieniac bios na jakis inny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...