Skocz do zawartości
sewsew

Opina Asus6800le I Winfast Gt6600

Rekomendowane odpowiedzi

HEj. Mam pytanie. Co wybrać? POniewaz nie wiem co jest lepsze. W Asusie 6800LE jest ryzyko moda. Z kolei nie modowana jest chyba gorsza od GT6600 , tak?

CHCIALBYM najbardziej trafny zakup sporządzic.DZieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEj. Mam pytanie. Co wybrać? POniewaz nie wiem co jest lepsze. W Asusie 6800LE jest ryzyko moda. Z kolei nie modowana jest chyba gorsza od GT6600 , tak?

CHCIALBYM najbardziej trafny zakup sporządzic.DZieki za pomoc.

1465076[/snapback]

Gorsza nie bedzie na bank nawet jak sie nie zmoduje, ale i tak sie zmoduje . 80% szans. Sam sie powoli na nią czaję .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam miałem taki dylemat, z założenia chciałem coś wydajnego z 16potokami.

Miałem do wyboru na AGP:

X800PRO za 1300zł.

Winfasta 6800GT 256MB za 1370zł. (najtańszy z GT 16p)

Asus 6800GT 128MB za 1250zł.

Asus 6800LE 128MB za 900zł. (odblokowany na GT)

Asus 6800LE 128MB za 750zł. (z zamiarem odblokowanie ???ale ile się odblokuje???)

Kupiłem Asusa 6800LE za 900zł. (odblokowany) i śmiga 16potoków 6vertexów 375Mhz/875Mhz. Jestem bardzo zadowolony z wydajnoości za jedyne 900zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bylem ..i bede szczesliwy z zaqpu mojego asusa .. ciekawa grafika .. odblokowane potoki i vertexy .. swietna wydajnosc (raczej teraz nie bo proc na niej padl ale wkrotce bedzie dzialac ) ja polecam asusa 6800le - tylko modowalnego :) .. i tylko jest jedno "ALE" ta karta ma 2 minusy:

1. halasliwe chlodzenie

2. gniazdo zasilania ustawione pionowo .. co utrudnia ... ||bardzo|| zamontowanie arctic cooling ( ja zle zbralem sie do tego tuningu i karte spalilem)

ale to i tak jest do ominiecia .. wentyla mozna zmienic a koncowke przerobic .. ja wysylam swoja grafe do serwisu

i zmienia mi polozenie gniazda zasilania ..bedzie tak jak w gainwardzie :)

grafike polecam ocena koncowa 9+ w tym przedziale cenowym .. od siebie dodam ze egzemplarze asusa sie dobrze kreca .. ciekawe jak dobrze .. ale jak bedzie grafa "dzialala" to sprawdze ...

pozdro wszystkim

moje gg :) 8208539

Edytowane przez OC_CZAP3LO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...