jg5 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 No tak jest 10% róznicy i po swoich obserwacjach dodam ze niekiedy nawet mniej ( 5% ), tylko radeon nie ma tak zaawansowanego procesora video i ati nawet o takiej mozliwości nie informowało, w przeciwieństwie do nvidii która pokazała co to nie będzie, a pozniej zablokowali w sterownikach bo nie działa. Popatrz na liste z linku co podał Sulaco, które karty mają "accelerated decode", mnie osobiścia jako posiadacza ( byłego ) 6800GT agp wkurzało ze karta 6200 czy 6600 juz ma wszystko naprawione i ludzie którzy to kupili mogą się czieszyć sprzętowym dekodowaniem WMV9 na karcie. Mocnego procka nie mam bo tylko antek 2600+ i napewno nic nie zmienie w kompie przez dwa lata. Przez te dwa lata dzięki karcie która dekoduje WMV9 spokojnie moglbym oglądać filmy bez gubienia kalatek i w pełnej jakości. Jeśli ktoś ma mocnego procka (około 4GHz dla dekodowania najbardziej wymagających filmów ) to problem video procesora go nie dotyczy i moze nie zawracać sobie tym głowy bo wszystko będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 No tak jest 10% róznicy i po swoich obserwacjach dodam ze niekiedy nawet mniej ( 5% ), tylko radeon nie ma tak zaawansowanego procesora video i ati nawet o takiej mozliwości nie informowało, w przeciwieństwie do nvidii która pokazała co to nie będzie, a pozniej zablokowali w sterownikach bo nie działa. 1480357[/snapback] zgodzic sie moge ze gpu nv nie jest doskonałe a i nv raczej przyzwyczaja nas do zagrywek delikatnie mowiąc "nie fair" ze swej strony (od modów oficjalnych sterów za czasów fx itp itd) daleki jestem od uwielbienia zarówno ati i nv ale obiektywnie stwierdzam ze koncern z kanady nie ładuje userów w konia (jak kika razy zdarzyło sie nv) a i jego produkty sa znacznie przyjemniejsze w obsłudze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 daleki jestem od uwielbienia zarówno ati i nv ale obiektywnie stwierdzam ze koncern z kanady nie ładuje userów w konia (jak kika razy zdarzyło sie nv) a i jego produkty sa znacznie przyjemniejsze w obsłudze 1480363[/snapback] nie spodziewałem się po Tobie, że coś takiego możesz powiedzieć :blink: zgadzam sie w 100%, dlatego olałem dx 9.0c :D i kupiłem radka, moze to dziwnie zabrzmi, ale czuje się jakoś pewniej <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja mam taki fart, że kupilem nv bo jeszcze nie było problemów.. ja kupiłem i powstały topici.. no cóż, szczęście polaka, a nie sprzedam jej nie tylko dlatego, że nie chce stracić:/ Ale dlatego, że ja nie mam zią problemów.. Niektórzy ludzie widze sobie na sile wtłaczają, że TA karta FE a TA nie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 nie spodziewałem się po Tobie, że coś takiego możesz powiedzieć :blink: zgadzam sie w 100%, dlatego olałem dx 9.0c :D i kupiłem radka, moze to dziwnie zabrzmi, ale czuje się jakoś pewniej <_< 1480379[/snapback] no a jak , kucyk :D :D zawsze staram sie byc obiektywny :-P (no prawie zawsze) sam mam jesio w pudle x800xl i cały czas testy in progress btw- co Twój sie tak słabo kręci ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 heh, weź, o dupe rozbić te colory bez powera, kręci się tak jak widać, ale nie martwi mnie to, dziś powinienem dostać Sapphire;a :] zobaczymy co się będzie działo :] a wracając do nv to miałem przez miecha 6600gt i nie powiem nic złego o niej B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Chyba zrobie tak: sprzedam teraz R9800, doloze i kupie jakiegos X800, a po Nowym Roku jak juz sytuacja z next-gen'ami bedzie jasna to sie zobaczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zgodzic sie moge ze gpu nv nie jest doskonałe a i nv raczej przyzwyczaja nas do zagrywek delikatnie mowiąc "nie fair" ze swej strony (od modów oficjalnych sterów za czasów fx itp itd) daleki jestem od uwielbienia zarówno ati i nv ale obiektywnie stwierdzam ze koncern z kanady nie ładuje userów w konia (jak kika razy zdarzyło sie nv) a i jego produkty sa znacznie przyjemniejsze w obsłudze 1480363[/snapback] ja na produkty nvidi nie mogę nic powiedzieć złego, a powiem nawet że Nvidia robi super karty B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Oczywiscie ze robi dobre karty.Ale wyglada na to ze jednak nie do konca jest tak z 6800. Skoro jak ktos tu napisal po zainstalowaniu nowszych sterow problem zniknal poprzez wylaczenie sprzetowego wspomagania dekodowania; to znaczy ze karta sobie nie radzi z dekodowaniem (WMV9) prawidlowo. Czyli wychodzi na to ze to nie tylko wina sterownikow ,ale NV poprostu zwalila sprawe z 6800 i zastosowanym tam chipem. Abym mogl sie umocnic w swoim przekonaniu sam pofatyguje sie pojechac do znajomego co ma 6800GT i potestujemy go na roznych sterach z tym filmikiem sciagnietym ze strony MS. Jestem ciekaw jakie bedzie obciazenie proca z 6800GT.Karta jest dobra ,bo kumpel nie raz ja zachwalal ,ale czytajac ten topic widze ze chyba nie w dekodowaniu standardu HD(WMV9). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja mam takie pytanie..a co to wogole to HD?? sa jakies filmy juz?? jaka jest roznica w stosunku do DVD/DiVX?? lepszy obraz czy co?? i ile te filmy zajmuja miejsca?? bo mi tam rybka czy moj 6800 dekduje ten standard czy nie..ludzie wyluzujcie to tylko karty graficzne!!! najwzniejsze ze chodza super gry, dvd i dixvy imho..noe chyba ze ktos mnie przekona do HD:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja mam takie pytanie..a co to wogole to HD?? sa jakies filmy juz?? 1485277[/snapback] Tu masz filmiki wmvHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja mam takie pytanie..a co to wogole to HD?? sa jakies filmy juz?? jaka jest roznica w stosunku do DVD/DiVX?? lepszy obraz czy co?? i ile te filmy zajmuja miejsca??zaraz sie dowiesz, ze to niewazne, wazne ze nv obiecala...niewazne, ze do hd potrzebny jest HDTV, aby zobaczyc roznice pomiedzy dvd, a hd - nv obiecala, niewazne, ze wybor filmow jest ograniczony, a w naszym kraju praktycznie zaden, przeciez nv obiecala, niewazne, ze ati tez tego "czegos" nie ma - nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 zaraz sie dowiesz, ze to niewazne, wazne ze nv obiecala...niewazne, ze do hd potrzebny jest HDTV, aby zobaczyc roznice pomiedzy dvd, a hd - nv obiecala, niewazne, ze wybor filmow jest ograniczony, a w naszym kraju praktycznie zaden, przeciez nv obiecala, niewazne, ze ati tez tego "czegos" nie ma - nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala... :lol: 1485302[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak wlasnie przupuszczalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 zaraz sie dowiesz, ze to niewazne, wazne ze nv obiecala...niewazne, ze do hd potrzebny jest HDTV, aby zobaczyc roznice pomiedzy dvd, a hd - nv obiecala, niewazne, ze wybor filmow jest ograniczony, a w naszym kraju praktycznie zaden, przeciez nv obiecala, niewazne, ze ati tez tego "czegos" nie ma - nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala... :lol: 1485302[/snapback] oj sulaco sulaco, ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... jakby któraś z firm obojętnia - ATI NV obiecała wsparcie dla dx 10 a potem okazało by się to ściemą to tak samo byś się zachwoał rozumiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 oj sulaco sulaco, ty chyba nigdy nie zmądrzejesz... jakby któraś z firm obojętnia - ATI NV obiecała wsparcie dla dx 10 a potem okazało by się to ściemą to tak samo byś się zachwoał rozumiem? no jezeli dla Ciebie dx10 to to samo co sprzetowa dekompresja strumienia video, no to faktycznie...wole trzymac swoj poziom :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 zaraz sie dowiesz, ze to niewazne, wazne ze nv obiecala...niewazne, ze do hd potrzebny jest HDTV, aby zobaczyc roznice pomiedzy dvd, a hd - nv obiecala, niewazne, ze wybor filmow jest ograniczony, a w naszym kraju praktycznie zaden, przeciez nv obiecala, niewazne, ze ati tez tego "czegos" nie ma - nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala... :lol: 1485302[/snapback] Chyba nie widzisz róznicy pomiędzy "obiecać" a "obsługuje". Na pudełku nic nie pisało ze może będzie obsługa HD WMV, ani nic nie pisało ze producent obiecuje ze w przyszłości może będzie. Poprostu pisało ze jest obsługa HD WMV, czyli kupujący widząc takie coś zakłada ze karta to obsługuje. Nie mozna tolerować takiego zachowania producentów, bo za jakiś czas będzie to nagminnie stosowane, aby tylko klient kupił a pożniej moze pocałwoać producenta w d.... No chyba ze to jest normalna ewolucja marketingu czyli oszukiwać zgodnie z prawem aby tylko zyski były. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Chyba nie widzisz róznicy pomiędzy "obiecać" a "obsługuje"...nie, no oczywiscie jest to naganne, ale tez nie jest to cos nowego. pytanie tez czy jest to tak istotne, ze brak tego czegos dyskwalifikuje dany produkt - w Twoim przypadku odniolem wrazenie, ze tak, chociaz osobiscie nie widze ku temu zadnych konkretnych powodow - czyt. dostepnosc produktow dzieki ktorym moge wykorzystac wlasnie ten "bajer"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 sulaco, przestań łapać za "język", jeśli chodzi o mnie to wali mnie to HD równo, a przykład dx 10 był przykładem obiecania czegoś czego jescze nie ma, a "nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala..." czy coś w tym stylu <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 W moim przypadku 6800GT zostało zdyskfalifikowane za całokształt a nie tylko za uszkodzony procesor video. Byłem wstanie na początku przeboleć niektóre niedociągnięcia (brak obrazu czy artefakty w filmach, coprawda pozniej to naprawiono), ale po jakimś czasie poprostu juz nie wytrzymałem ( przycięcia w grach, oraz wiadomość ze video procesor nigdy nie bedzie działać ) i kupiłem karte konkurencji ( nie jestem fanem zadnej z firm, poprostu kupuje to co wydaje mi się lepsze na daną chwile ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 sulaco dobre 8) mnie osobiscie nie obchodzi te wspomaganie, wazne ze gierki chodza z miazdzaca plynnoscia, po to kupilem karte graficzna (ZEBY GRAC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Żeczywiście muszę przyznać że 6800GT jest lepszy od x800xl. Ma dx 9c i to rzeczywiście widać w nowych grach. Po strzeleniu biosu od 6800Ultra kładzie radka na łopatki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Żeczywiście muszę przyznać że 6800GT jest lepszy od x800xl. Ma dx 9c i to rzeczywiście widać w nowych grach. Po strzeleniu biosu od 6800Ultra kładzie radka na łopatki :D 1489608[/snapback] bzdury opowiadasz mam obie te karty wiec tak ja Ty nie zyje w domysłach o ich mozliwosciach Edytowane 10 Czerwca 2005 przez bartezjusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 bzdury opowiadaszhmm..a w ktorym miejscu dokladnie? w dx9c, w widocznych roznicach, czy moze w tym, ze "kladzie"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 hmm..a w ktorym miejscu dokladnie? w dx9c, w widocznych roznicach, czy moze w tym, ze "kladzie"? 1489683[/snapback] w obu która gierce oferuje na dzis dx9c?? jak napisałem wyzej (grafy mam obie) wiec na tym samym "osprzecie hardwareowo softowym" mam bezposrednie porównanie jedyne gry w której nv zapewnia ciut wyzszy avr. fps to BiA i Riddick reszta to juz przewaga radeona (nie wspominam o dosc irytujacym spadku fsp na nv do poziomu np 20 tam gdzie radek trzyma 35 -sc chaos theory - testy robione na róznych konstrukcjach ustwien softowych ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) hmm..a w ktorym miejscu dokladnie? w dx9c, w widocznych roznicach, czy moze w tym, ze "kladzie"? 1489683[/snapback] już w kilu tematach o wojnie między ati a nv widzę że bronisz zacięcie kart graficznych od nvdii widzisz tylko same błędy kart ati, a z kolei w kartach nvidii ich nie dostrzegasz widać że twoje wypowiedzi są nie obiektywne i z góry zakładają przewagę nvidii, spasuj trochę bo się ośmieszasz :lol: Edytowane 10 Czerwca 2005 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 te filmiki do ktorych jest link wyzej chodza mi bardzo plynnie na radku z podpisu, specjanie zjechalem z prockiem na 2ghz i tez jest plynnie, tylko uzycie procka to 70-80% :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 zaraz sie dowiesz, ze to niewazne, wazne ze nv obiecala...niewazne, ze do hd potrzebny jest HDTV, aby zobaczyc roznice pomiedzy dvd, a hd - nv obiecala, niewazne, ze wybor filmow jest ograniczony, a w naszym kraju praktycznie zaden, przeciez nv obiecala, niewazne, ze ati tez tego "czegos" nie ma - nv obiecala...tak wiec niewazne, ze do niczego sie to nie przyda, ale wazne, ze nv obiecala... :lol: 1485302[/snapback] ważne jest to, że kupując kartę nvidia właśnie miedzy innymi za tę funkcję płacił osobnik, który ja kupił ... wielu ludzi kupowało kiedyś karty ATI bo dawały lepszy obraz na TV i była t odla nich ważna rzecz na tyle, żeby kupić Ati a nie nVidie ... teraz wielu kupiło nVidie bo miała wspierać HD(WMV9) rozumując i wybierając na analogicznej zasadzie jak wcześniej w przypadku kart Ati ... dawno dawno temu w czasie jak kompy ledwo radziły sobie z DVD to karty Ati majace większe wsparcie dla tego formatu i wiecej funkcji dekodujących MPEG2 umożliwiały oglądanie DVD na słabszych maszynkach niż w przypadku kart konkurencji ... sam miałem zestaw na jakimś 16 MB Ati Rage i wiem, że w porównaniu z Rivą (też 16 MB)- potrzebny był tam sporo słabszy procesor do płynnego oglądania DVD niż w analogicznym zestawie na nVidii ... dlatego miedzy innymi kupiłem kartę Ati, że procesor który był już dostatecznie silny, żeby samodzielnie dekodować obraz DVD kosztował ponad 2 razy wiecej niz ten na który było mnie stać ... z tych samych powodów niektórzy dziś kupili karty typu GF 6800 i wyższe - żeby cieszyc sie z filmów HD(WMV9) - moze jeszcze niedziś ale za rok lub dwa (bo nie wszyscy zmieniają sprzęt co 3 miesiace jak większośc użytkowników tego forum) ... a co do dostępności ... sam mam moze z 6-7 takich filmów, rok temu nie miałem ani jednego, za rok pewnie będę miał kolejne 6-7 albo i więcej - nie wiem ... ale jakbym zapłacił za coś co ma mi umożliwić obejrzenie HD(WMV9) na procku typu AMD 1700+ a tu się okazuje, że mi się tnie i musze kupić dwa razy droższy procek to bym się wsciekł ... dla mnie t ojest wystarczajacy powód do reklamowania towaru na podstawie niezgodności towaru z opisem co do ATI - najnowsze catalysty dają wsparcie dla HD(WMV9) w niektórych chipach Ati .. jak ktoś ma i może sprawdzić to niech przetestuje tę funkcje i wypowie sie jak działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 która gierce oferuje na dzis dx9c??hmm no sadzilem, ze w nowym splinterze, pacific fighter, lego sw widzialem SM3.0...no ale widocznie zdawalo mi sie... testy robione na róznych konstrukcjach ustwien softowych )wszystko zalezy od testow, jakie tytuly sie dobierze, tak wiec imho w framerate obie sa porownywalne... chlopie wyluzuj :) niczego nie bronie, a juz na pewno zaciecie. wytykam bledy jednym i drugim, w czym problem...tak samo jak nie zakladam niczyjej przewagi...pokaz mi temat gdzie napisalem, iz nv jest ogolnie najlepsze itd.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 z tych dwoch to 6800gt od leadteka do tego dostajemy overclockerski soft z bajerami-pomiar temp rdzenia,obroty wenttylatora, napiecia, mozliwosc podnoszenia napiec. poza tym do nv mamy jeszce riva tuner i power strip, a ktos pisal ze pod nv nic nie ma.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) co do ATI - najnowsze catalysty dają wsparcie dla HD(WMV9) w niektórych chipach Ati .. jak ktoś ma i może sprawdzić to niech przetestuje tę funkcje i wypowie sie jak działa :)Działa i to całkiem ładnie. Wczesniej nie dało się oglądać wogóle filmiku Step Into Liquid 1080p na axp 2600+, poprostu gubiło klatki i 100% zuzycie CPU, po zainstalowaniu najnowszysch sterowników i kilku patchy na windows media playera 10 teraz maxymalnie mam obciązenie CPU 60% i film idzie idealnie płynnie, tylko jeszcze jest jedna niedoróbka bo dzwięk jest troche nie zsynhronizowany z obrazem, ale to raczej jest nie problem naprawić więc jestem dobrej myśli. EDIT: Moja karta to radeon x800xl. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez jg5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...