Marder Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam router Micronet SP3354 i kilka dni temu zauważyłem że nie mogę połączyć się z nim przez przeglądarkę na adres http://10.0.0.2 Co ciekawe pingowanie normalnie idzie i net też prawidłowo działa. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną ? Muszę skonfigurować porty i głupi problem bo nie mogę się z nim połączyć. Może są jakieś inne sposoby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Może coś mu odbiło :huh: widać słabo się zawiesił skoro net działa a zalogować się nie możesz :wink: Wracając do tematu: Zrób mu twardy reset i najwyżej skinfiguruj od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Marder - dosyc dziwny adres jak na router (najczesciej daje sie aaa.bbb.ccc.1). I tu mam pytanie - co masz na pierwszym IP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marder Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Marder - dosyc dziwny adres jak na router (najczesciej daje sie aaa.bbb.ccc.1). I tu mam pytanie - co masz na pierwszym IP?? 1465867[/snapback] No nic trzeba będzie resetować. Adres dziwny dlaczego ? Micronety taki mają. Na pierwszym chyba nic nie ma. Może jakaś serwisowa rezerwa. W każdym razie kompy w sieci dostają z puli od 3 w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...