Nathaliia Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 mam taka sprawe z klawiatura... nie wyskakuje mi ł tzn musze nacisnac caps locka bo duze Ł mi wyskakuje - nie wiem co sie stalo komputer jest swiezo po naprawie wszystkie inne litery wyskakuja duze i male nie wiem czy to spowodowane tym ze klawiatura jest juz stara (ma 5 lat) czy informatyk cos zle wgral czy windows sam cos sobie poprzestawial ale w jaki sposob i co z tym zrobic teraz? nie pomaga zadne zmienianie polski / polski 214 :angry: z gory dziekuje, Nathi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Informatyk Ci winde wgrywa? A wiesz ze ten kto wgrywa winde zazwyczaj ustawia wszystko pod siebie? Moze zrozumiesz, a dawalas na polski programista? Czy jakos to tak bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Po prostu komputer byl w naprawie pod moja nieobecnosc w domu, teraz przyjechalam i widze ze nie dziala. Tak, jest wlaczone polski programista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Z tego co napisałaś wyglada to raczej na awarię klawiatury a nie systemu. Porzycz od sąsiada na chwilę klawiaturę zobacz czy na innej dzieje się to samo jeśli nie to pozostaje wizyta w sklepie i wydatek ok. 30 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Może jakiś program wykorzystuje hot key alt i l :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 stawiam tak jak domik - jakis proces wykorzystuje hot keya alt + l, bo niby jakim cudem caps + alt + l dziala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 masz grafikę zintergrowaną intela? jeżeli tak prawym przyciskiem myszy klik na ikonkę kopnietego monitorka przy zegarku->?chyba opcje grafiki->klawisze dostępu ->wyłącz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...