b1ood Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Mam Neo 512 i mój problem polega na tym że prędkość ściągania w azureusie wynosi max 16 kb/s. Więc moje pytanie brzmi jak skonfigurować azureusa aby wykorzystywał całe łącze, używam wersji 2.3.0.2. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 upload = unlimited Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 A gdzie jest napisane ze to jest predkosc maksymalna ?? Moze poprostu nie dales sie rozpedzic torrentowi badz poprostu slaby torrent . Moze tez wysylasz za duzo na raz . Wysylanie na 13 kB i wszystko musi dzialc dobrze . Chyba jeszcze ze masz zablokowany port . To wtedy .. trezba go odblokowac . I to tyle co oplaca sie wedlug mnie zrobic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 upload = unlimited 1479047[/snapback] Otoz wlasnie nie. Upload powinien byc ustawiony ok. 4KB ponizej mozliwosci lacza. Po co? A po to, zeby Azureus mogl wysylac zadania pobrania danych, laczyc sie z nowymi peerami itd. - czyli innymi slowy na sygnalizacje. Jezeli damy calosc lacza na upload, zadania beda wysylane rzadziej (brak wolnego pasma, czyli beda upychane normalnie razem z danymi), co w konsekwencji obnizy download. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...