cskura Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jak w temacie. Kupuje Amd Xp-m 2500+ i zastanawiam się jakie najlepsze chłodzenie do tego procesora kupic. Zastanawiałem się nad Pentagramem QVC-120Cu, ale może macie jakieś lepsze pomysły. Czekam na propozycje. Dodam, że procesor będzie podkręcany i zależy mi na tym żeby wyciągnąć jak najwięcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ale sprawdź czy Ci się zmieści na mobo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cskura Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Ale sprawdź czy Ci się zmieści na mobo... 1466252[/snapback] Dzięki za podpowiedź :] Poszukałem i wyszło, że się zmieści na Abicie :] Ale może jakieś lepsze propozycje? A co myslicie o Thermalright SP-97 ? A może coś z Zalmana? Edytowane 28 Maja 2005 przez cskura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ja proponuje zalmana :] są najwydajniejsze szczegolnie 7700 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...