pkp Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ciekawa gierka podobna do the crims, jednak dużo bardziej złożona a co za tym idzie bardziej wciągająca. Zapraszam wszystkich do grania - szczególnie byłych graczy thecrims. Moze i w tej gierce stworzymy frakcję tweak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Zaraz obczaje ;) Lubie takie gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 eee...moze ktos wyjasni jak w to zaczać grać?? bo narazie nic nie czaje :P (w the crims grałem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Przeczytać helpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Całkiem, całkiem ;) Zaczyna mnie wciągać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Grafika powala, ale wygląda na dużo bardziej złożoną niżthecrims. Obaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 To to poszło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 the crims bardziej mi sie podobalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Poszukujemy ludzi do fakcji (minimalny level - 9). Zainteresowanych proszę o kontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deral Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ello Mi się osobiście podoba , mam 8 level i coraz bardziej mi się podoba , z levela na level coraz bardziej. Polecam nowo powstały FanPage ( jedyny w Polsce B) ) o TornCity www.torncity.cej.pl Pozdro i miłej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 najlepsze polskie forum TC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...