Skocz do zawartości
Duracel

Wyciszanie Dwuprocesorowej Gv-3d1

Rekomendowane odpowiedzi

I raczej nigdy nie wprowadzą. Przecież te karty to PROMILE rynku, nic więcej niż niefektywne dziwadztwa.

1471266[/snapback]

Widac nie widziales testow tej karty.

Dziwactwem to to nie jest, jedna z wielu 2 procesorowych kart.

Nieefektywna takze nie jest, w 3dm 03, 05 znaczaco lyka 6800U a twoj radek moze ...| CENZURA |...

edit:

Takich rzeczy nie piszemy na tym forum.

Post wyedytowany

Romek

Wyluzuj stary, wiem, ze jest cieplo. ;]

W tym 'cenzura' bylo cos w stylu 'nafiukać' . [;

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje duzy radiator, taki od p4 na wszystko co sie da i entylator pokojowy, dziala wysmienicie i taki wentyl nieslyszany, u mnei dziala super grafa sie nei grzeje  :wink:

1467375[/snapback]

Witam. Wrocilem wczoraj z mazurskiego wypoczynku i widze ze temat sie juz troszke rozwinal.

Myslalem sobie zeby cos pokombinowac z jakimis dwoma wydajnymi i cichymi zalmanami, ale sam juz nie wiem czy taka chalupnicza robota przyniosla by efekty ;)

Ostatnio zaciesnilem swoja znajomosc z Benchmark.pl.

Pisalem zeby zajeli sie tym problemem, wiec moze cos chlopaki wymysla :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm rozstawu nie znam ale kilka screenów

1476601[/snapback]

hmm

Nie mam cyrylicy zainstalowanej na swoim maczku w pracy, wiec ciezko mi cos wiecej powiedziec. Z tego co jednak widze na fotkach, to mimo iz w tekscie widac "3D1" to na samym laminacie widze napis "Asus" a ta karta jest przeciez Gigabyte. Wiem ze Asus tez wypuscil tego typu grafike wiec moze chodzi tam o jakies porownanie.

Ale w sumie, fajnie by bylo gdyby ruskie cos wymyslili. Pod warunkiem ze nie bedzie to palic plyty glownej ;->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co ci taka grafa potężna ??  :) 

Zalmany napewno nie wejdą ....

1477192[/snapback]

Snobizm? ;)

A powazniej, skladam sobie nowego kompa zawsze raz na 5 lat i przez ten okres czasu ma wciaz reprezentowac w miare wysoka wydajnosc.

Poza tym mam PS2 i jestem dosyc wybredny w kwestii grafiki, wiec mimo iz moj popzedni komp mial G-Force2 na ktorym przeszedlem Dooma III, to chcialem teraz go przejsc na naprawde dobrej maszynie.

Niestety jak do tej pory mam z tym kompem same klopoty. Chyba zbyt zaawansowana i swieza technologia i ciagle cos trzeba uaktualniac. O ile plyta glowna po uaktualnieniu Biosu chodzi mi juz cacy, to z karta ciagle jest cos nie tak.

Wczoraj wlasnie dotarla do mnie nowa karta po wymianie. Zamienilem za zastepczego Matroxa II i wszystko ladnie sie wykrylo lacznie ze SLI. Niestety wpadlem na pomysl zeby uaktualnic sterowniki.

No i stalo sie, karta normalnie instaluje sie w taki sposob, ze w managerze urzadzen widac dwa 6600GT. No i widac obydwa, tyle ze przy instalacji tego drugiego, gdy znajdzie juz sterowniki krzyczy mi ze nie moze uruchomic urzadzenia z powodu: "kod 10".

Probowalem zainstalowac jakies starsze sterowniki ale za cholere. Wciaz to samo i karta w trybie SLI nie chce dzialac, a w managerze druga karta jest z "i" i komunikatem "nie mozna wlaczyc urzadzenia z pwodu kod 10"

Co do cholery oznacza ten KOD 10???

btw

Moze jest ktos chetny na odkupienie ode mnie tej karty??? :)

Normalnie w sklepie kosztuje m.w. 1560 PLN. Moja jest na gwarancji (20 miesiecy) i sprzedam ja za 1300.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi