PS_psv Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mam procka PIV 3.0 (478) i Radeona 9700 npro (org. BIOS). Przy podkrecaniu wyskakuje mi nastepujący numer: - procek na 3.0 - Radek daje sie podkrecic do 370/310 (dalej nie próbowałem), - procek na 3.4 - Radek podkreca sie na 310/300 (wywala artefakty na pół ekranu w 3dmark03 zawsze na CPU TEST 1 i Sound Test) - procek na 3.75 - Radek nie daje sie wcale podkrecic, nie konczy 3dmark03 na ustawieniach fabrycznych (artefakty od razu a potem zwis kompa). :mur: Chłodzenie w budzie bardzo dobre - Silencer pobiera powietrze spoza budy, na górze obudowy wentylator 120 mm Podsumowując - albo pokrecam proca albo grafike, mecze sie z tym juz miesiac i nic, nie mam mozliwosci sprawdzenia tego na innym zasilaczu a wywalac pare stów za zasilacz bez sensu tez mi sie nie usmiecha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 TO jest raczej zasilacz. Proca kręcisz to pobiera więcej prądu, kręcisz grafę to tez pobiera więcej prądu. Wieć albo kręcisz 1 rzecz albo nowy zasialcz i kręcisz obie rzeczy. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Nie raczej tylko na 100%. Btw ten temat chyba nie pasuje na eXtreme... Edytowane 27 Maja 2005 przez ath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Zmien zasilacz chlopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 dobrze że do tej pory nie powiedział papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Btw ten temat chyba nie pasuje na eXtreme... 1466527[/snapback] Jak to nie pasuje :wink: Przecież P4 3.75 na codegenie350W to extreme B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 i jeszcze do tego radek 9700 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Mam procka PIV 3.0 (478) i Radeona 9700 npro (org. BIOS). Przy podkrecaniu wyskakuje mi nastepujący numer: - procek na 3.0 - Radek daje sie podkrecic do 370/310 (dalej nie próbowałem), - procek na 3.4 - Radek podkreca sie na 310/300 (wywala artefakty na pół ekranu w 3dmark03 zawsze na CPU TEST 1 i Sound Test) - procek na 3.75 - Radek nie daje sie wcale podkrecic, nie konczy 3dmark03 na ustawieniach fabrycznych (artefakty od razu a potem zwis kompa). :mur: Chłodzenie w budzie bardzo dobre - Silencer pobiera powietrze spoza budy, na górze obudowy wentylator 120 mm Podsumowując - albo pokrecam proca albo grafike, mecze sie z tym juz miesiac i nic, nie mam mozliwosci sprawdzenia tego na innym zasilaczu a wywalac pare stów za zasilacz bez sensu tez mi sie nie usmiecha :( 1466423[/snapback] Bez sensu ?? sam widzisz że to gówienko co masz nie wyrabia ... więc nie wiem czy bez sensu jest wymiana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Bez sensu ?? sam widzisz że to gówienko co masz nie wyrabia ... więc nie wiem czy bez sensu jest wymiana 1467903[/snapback] NO wlasnie :) WYMIENIAJ a nie :)... przeca to ledwo co zipie... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...