g0rgiasz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 jak się nazywa skrypt, który dodaje napis do obrazka automagicznie? http://www.szynszyle.aplus.pl/album/displa...?album=4&pos=38 jest obrazek, a w rogu obrazka napis forum szylek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Do dowolnego innego skryptu galerii możesz dopisać prostą funkcję, na przykład masz folder upload i folder z obrazkami, galeria przed wyswietleniem otwiera folder upload i jak cos w nim jest w ruch idzie gd. Otwierasz obrazek, dopisujesz jedna funkcja tekst, przenosisz go do folderu z obrazkami i dalej normalnie idzie wyswietlanie. Jak chcesz gotowca - poszukaj na hotscripts.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 zauwaz ze moje pytanie dotyczylo tego jak on sie nazywa.. jak bym wiedzial to bym znalazl na tej www, ale jak nie wiem to co mam wpisywac?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) ja bym szukal pod "image watermark"... i nawet bym znalazl (sprawdzalem ;]) Edytowane 27 Maja 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojmarek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 w sumie to napisanie czegosc takiego to gora 30 minut roboty - a jakbym mial dobry dzien, to w 15 minut... czyli czasu mniej niż od 13 do 20:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 dzieki chlopaki ;) zalatwione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...