Casio Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Witam wszystkich.Mam pytanie do fachowców związane z ULTRA-X 2x512MB 400DDR CL2 5-2-2 Geil bo niewiem czy tak jest czy ktoś próbuje mnie nabrać---- Otóz sprawa wygląda następująco:Zakupiłem ULTRA-X 2x512MB 400DDR CL2 5-2-2 Geil i przy pracy w dualu pojawiają się błedy.Natomiast gdy wsadzę 1 kość do slotu nr 1(green) błędów niema,drugą kośc do tego samego slotu,błedy są,jeżeli natomiast sprawdzam pamiątki na slocie nr 2(green)błędów brak.Oco tu chodzi,poprzednio miałem też geile ale 2700@3200 i chodziły w dualu bez problemu.Sprzedawca uważa iż mopże być to wina platformy???????????/ Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz,pamiątki były w niebieskim pudełku lecz każda zapakowana jeszcze dodatkowo w folię elektrostatyczną,na wszystkich zdjęciach w necie niewidać ich tak zabezpieczonych,może ktoś wsadził dwie kości ale pracujące w singlu,jak to sprawdzic? Proszę o pomoc Edytowane 27 Maja 2005 przez Casio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 U mnie te pamieci tez strasznie zle dzialaly w 1T. Ale przy 2T mozna bylo z nimi zrobic niemal wszystko :) To raz. Dwa, to powiedz czy sa na TCCD czy na UTT. Starsze sa na TCCD a nowsze na UTT i dzialaja nieco inaczej....Ja mialem te na TCCD. Jesli masz to z UTT to uzywasz tak jak BH-5 :) Czyli max Vmem i jechane 2-2-2-5 w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casio Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 1T,2T niewiem o co chodzi za bardzo chociaż coś kojarze z 1T.Czasy póściłem standardowe a napiecie max 2,9.Jak to sprawdzać dalej. Poza tym jedna rzecz jak na mój gust (sprawdzałem paluchem)te pamiątki szczególnie jedna ma ponad 50*C a termometr nic niepokazuje.Te naklejki to jakaś lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casio Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Pamięci zostały wymienione.Jedna kość okazała się uszkodzona.Teraz chodzą pięknie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...