Skocz do zawartości
99tomcat

"zaginiony" Bloczek Venepl Pojawił Sie Na Allegro!

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie na allegro pojawił sie zaginiony bloczek Misia15go wysłany do niejakiego Venepl

w celach testowych. Bloczek niejako zaginął na poczcie, a nasz drogi Vene od paru miesięcy mimo obietnic miga sie z oddaniem pieniążków.Podobno szef mu nie płaci :blink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A tutaj niespodziewanie bloczek z rodziny jeżowatych pojawił sie na Allegro- Luks już go zalicytował i dał cynk o znalezisku.

Temacik ten ma jak najbardziej za zadanie skompromitować do reszty Venepl, zrównać go z glebą i po imieniu nazwać złodziejem.

Zostaje jeszcze kwestia jak można mu uniemożliwić zarobienie na tym wyłudzonym bloczku? Jest jakaś sensowna podstawa do zgłoszenia skargi do allegro? Zablokowanie konta niewiele da bo gość ma 6 komentaży i nie wiadomo czy to jest sam vene więc niewielka strata ale może był by sens jakoś mu utrudnić źycie? Może zawalić Allegro skargami na gagatka..albo zaspamować mu maila z żądanie zwrotu bloczku lub pieniędzy?

Licze na żywy odzew...Misiiu15go troszke jest za cierpliwy jak dla mnie i pobłażliwy to postanowiłem go wyręczyć nieco pisząc tem post :wink:

link do aukcji:

http://allegro.pl/show_item.php?item=52769663

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu sa dowody ze to ten własnie bloczek zobaczcie na ułozenie króccy z moim zdjeciem

Dołączona grafika

Jest jeszcze jeden powód który upewnia mnie prawie w 100% ze to jest własnie ten bloczek jednak nie moge go tutaj podac

Prosze o wypowiedz nabywców jezy czy ich nie sprzedawali

W tym bloku został zamontowany cięki oring a we wszystkich innych nie

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie na allegro pojawił sie zaginiony bloczek Misia15go wysłany do niejakiego Venepl

w celach testowych.  Bloczek niejako zaginął na poczcie a nasz drogi Vene od paru miesuęcy mimo obietnic miga sie z oddaniem pieniżków.Podobno szef mu nie płaci  :blink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

To jest 16 letni dzieciak, gdzie on ma tam szefa...chyba ze w siriusie mu płacą :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli na 100% bedzie wiadomo, że to skradziony blok misia to chłopak bedzie miał cięzko... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest 16 letni dzieciak, gdzie on ma tam szefa...chyba ze w siriusie mu płacą  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Jeśli na 100% bedzie wiadomo, że to skradziony blok misia to chłopak bedzie miał cięzko... B)

1466524[/snapback]

juz jestem tego pewien to był jedyny taki bloczek z ciękim oringiem wiec to jest pewne, jeszcze krócce sa wkrecone tak samo...

On ma 22lata a nie 16 sprawdzałem wiec wiesz :D

Ciezko nie sadze nie wiem co mam zrobic...

Wie ktos jak zgłosic do allegro aukcje ze ale tak zeby tam pisało ze przedmiot pochodzi z kradziezy bo mzoe koledzy z tweaka by pomogli w zlikwidowaniu tego bloku z allegro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w celach testowych.  Bloczek niejako zaginął na poczcie...

No patrz co za poczta najpierw kradnie zawartosci paczek, a potem na allegro handluja :lol: :banana:

Nie wiem co zrobi misiu ale ja bym raczej pokusil sie o wizyte osobista... Dołączona grafika

Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mu to radze od jakiegoś czasu adres niby zna to może jeśli nie osobiscie to jakiegoś wściekłego i dzikiego tweakowca z sąsiedztwa napuścić nas niego w asyście kilku kompanów zza wschodniej granicy w odpowiednimi rekwizytami :lol: :lol:

Oczywiście z tymi Rosjanami żartuje(ale taki dziki tweakowiec to chyba nie głupi pomysł nie?)

W końca macki tweaka sięgają wszędzie :wink:

Edit:

Ale mamy już fote kryminalisty..mozna słać listy gończe..

Wanted Dead or Alive... skreślone Dead only :lol: :lol:

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce nic sugerować ale jak ktoś by potrafił "poprawić" jego stronke bez wiedzy autora to możę dopisać mu to i owo do menu ...

Np moje pierwsze kradzieże i przekręty :lol:

Acha coś pisze,że chce kupić f2s...ja bym ogłosił dla niego embargo na bloczki..niech se kupi cpc :) B)

a oto zdjęcie poszukiwanego :

Dołączona grafika

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale sie tweakowcy rzucili na ten blok :P

jak mozna bylo wyslac do tego venela blok - przeciez juz sprawa z wezami pokazala jego zapedy - i jeszcze historyjki wymysla dosc niestworzone

Edytowane przez KGB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda słów poprostu na takieog typa ale jesli ktos jest chetny to moge sie z kims przejechac do niego (w celach wyjasnienia tego z jego rodzicami) w sygnaturce ma LESZNO a to nie tak daleko odemnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie zabije tego kolesia zdjecie mam zaraz powstanie misiu fight team :lol:

tu macie adres sa jacys tweakowcy z tamtad? a moze zadzwonic do rodziców? jest jakies wyjscie?

Sławomir Szydłowski

ul. Powstańców Lewandowskich 16

64-010 Krzywiń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Misiu ile tam zalicytowales, ze nie moge podbic? :)

A tak na powaznie, to sytuacja nieciekawa... Widac, ze koles leci w kulki. Moze jakis "malutki" spam? Tylko dobrze by bylo ustalic jedna tresc.

Bloczek na 100% ten sam jak twierdzi Misiu, ale skad pewnosc ze to vene_pl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: Vene mnie upewniał cały czas, że ma 22 lata a tu takie jaja :lol:

Po to co się dziś o nim dowiedizałem to sądze, że mnie również chce oszuakać wmawaijac mi, że dostanę posadę w siriusie, która mi załatwia już od ho ho ho czasu. A pośmiejcie się oto wypociny Vene pisane dla Siriusa: LINK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też byłbym za tym, żeby to wyjasnić osobiscie...bo jak to sie pusci płazem to gad juz nie bedzie miał oporów, bedzie myslał ze wszystko mu wolno. Tak jak teraz, sprawa ze zniknięciem bloczka ucichła i juz na allegro aukcja sie pojawiła :lol:

Byle nie dać zeby mu to uszło na sucho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sprawe bloczku można by wyjaśnić..niech może ktoś zagada czy odbiór osobisty i skąd jest :)

A ja bym naprawde siie zastanowuił nad nasłaniem jakiegoś forumowicza w celu rozmowy z rodzicami... Może miś ustali jakieś znaleźne to by sie ktoś o suchym pysku tam nie wybierał ale mu sie chociaż koszty dojazdu zwróciły..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13:40:19 evenepl (GG# 2001004)

oprocz misiowi sprzedajesz spody komus innemu?

13:40:29 evenepl (GG# 2001004)

sasiad nabyl taki bloczk na allegro bodajze

13:40:31 evenepl (GG# 2001004)

identyko jak te misia

13:41:54 evenepl (GG# 2001004)

skopiowal ktos od niego to

13:42:00 evenepl (GG# 2001004)

tej no identyko

13:42:04 evenepl (GG# 2001004)

ale wdajnosc ciach!owa

13:42:08 evenepl (GG# 2001004)

mowil i bedzie sprzeawal

13:43:36 evenepl (GG# 2001004)

zaraz do mnie wpadnie i bede mu to wystawial na allegro

13:43:42 evenepl (GG# 2001004)

kupil bo myslal ze bedzie zajava

13:43:48 evenepl (GG# 2001004)

na pocztaku chcial f2s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymówka pierwsza klasa :mur:

Czego sie mozna po nim spodziewać, przecież pisze profesjonalne recki dla siriusa i 66*c na gpu napawa go przerażeniem, no i nie mozna zapomnieć o "modowaniu" wentylka na 5V :lol:

Mam 300km do tej wsi, jak ktoś chętny i jakoś z kasą sie uda to można ekipe zebrac i jechac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

a oto zdjęcie poszukiwanego :

Dołączona grafika

1466557[/snapback]

Młodo wygląda jak na swoje 22lata :lol: :wink:

Misiu powinieneś zgłosić na allegro że sprzedawany przedmiot pochodzi z kradzierzy skoro możesz to udowodnić to nie powinno być problemów. Allegro przecież posiada dane osobnika który sprzedaje ten blok więc łatwo będzie się przekonać czy on i vene to ta sama osoba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...