99tomcat Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Właśnie na allegro pojawił sie zaginiony bloczek Misia15go wysłany do niejakiego Venepl w celach testowych. Bloczek niejako zaginął na poczcie, a nasz drogi Vene od paru miesięcy mimo obietnic miga sie z oddaniem pieniążków.Podobno szef mu nie płaci :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: A tutaj niespodziewanie bloczek z rodziny jeżowatych pojawił sie na Allegro- Luks już go zalicytował i dał cynk o znalezisku. Temacik ten ma jak najbardziej za zadanie skompromitować do reszty Venepl, zrównać go z glebą i po imieniu nazwać złodziejem. Zostaje jeszcze kwestia jak można mu uniemożliwić zarobienie na tym wyłudzonym bloczku? Jest jakaś sensowna podstawa do zgłoszenia skargi do allegro? Zablokowanie konta niewiele da bo gość ma 6 komentaży i nie wiadomo czy to jest sam vene więc niewielka strata ale może był by sens jakoś mu utrudnić źycie? Może zawalić Allegro skargami na gagatka..albo zaspamować mu maila z żądanie zwrotu bloczku lub pieniędzy? Licze na żywy odzew...Misiiu15go troszke jest za cierpliwy jak dla mnie i pobłażliwy to postanowiłem go wyręczyć nieco pisząc tem post :wink: link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=52769663 Edytowane 27 Maja 2005 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 jesli to prawda to tylko moze swiadczyc o zlym prowadzeniu sie mamusi pana Venepl'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 pokazcie serwisowi allegro topic misia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Tu sa dowody ze to ten własnie bloczek zobaczcie na ułozenie króccy z moim zdjeciem Jest jeszcze jeden powód który upewnia mnie prawie w 100% ze to jest własnie ten bloczek jednak nie moge go tutaj podac Prosze o wypowiedz nabywców jezy czy ich nie sprzedawali W tym bloku został zamontowany cięki oring a we wszystkich innych nie Edytowane 27 Maja 2005 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 misiu mógłbyś se wybijać numerki seryjne w spodach tych bloczków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A jaki problem przebić numery? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A jaki problem przebić numery? :D 1466510[/snapback] Taki ze bloczków było mało i bym wiedzial ze nie było takiego numeru :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Właśnie na allegro pojawił sie zaginiony bloczek Misia15go wysłany do niejakiego Venepl w celach testowych. Bloczek niejako zaginął na poczcie a nasz drogi Vene od paru miesuęcy mimo obietnic miga sie z oddaniem pieniżków.Podobno szef mu nie płaci :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: To jest 16 letni dzieciak, gdzie on ma tam szefa...chyba ze w siriusie mu płacą :lol: :lol: :lol: :lol: Jeśli na 100% bedzie wiadomo, że to skradziony blok misia to chłopak bedzie miał cięzko... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) To jest 16 letni dzieciak, gdzie on ma tam szefa...chyba ze w siriusie mu płacą :lol: :lol: :lol: :lol: Jeśli na 100% bedzie wiadomo, że to skradziony blok misia to chłopak bedzie miał cięzko... B) 1466524[/snapback] juz jestem tego pewien to był jedyny taki bloczek z ciękim oringiem wiec to jest pewne, jeszcze krócce sa wkrecone tak samo... On ma 22lata a nie 16 sprawdzałem wiec wiesz :D Ciezko nie sadze nie wiem co mam zrobic... Wie ktos jak zgłosic do allegro aukcje ze ale tak zeby tam pisało ze przedmiot pochodzi z kradziezy bo mzoe koledzy z tweaka by pomogli w zlikwidowaniu tego bloku z allegro :) Edytowane 27 Maja 2005 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Właśnie na allegro pojawił sie zaginiony bloczek Misia15go wysłany do niejakiego Venepl w celach testowych. Bloczek niejako zaginął na poczcie... No patrz co za poczta najpierw kradnie zawartosci paczek, a potem na allegro handluja :lol: :banana: Nie wiem co zrobi misiu ale ja bym raczej pokusil sie o wizyte osobista... Edytowane 27 Maja 2005 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) http://forum.oc-serwis.pl/venepl-m1509.html 22 lata ? hmmm :lol: :lol: To jest dzieciak :D Edytowane 27 Maja 2005 przez OCMaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Też mu to radze od jakiegoś czasu adres niby zna to może jeśli nie osobiscie to jakiegoś wściekłego i dzikiego tweakowca z sąsiedztwa napuścić nas niego w asyście kilku kompanów zza wschodniej granicy w odpowiednimi rekwizytami :lol: :lol: Oczywiście z tymi Rosjanami żartuje(ale taki dziki tweakowiec to chyba nie głupi pomysł nie?) W końca macki tweaka sięgają wszędzie :wink: Edit: Ale mamy już fote kryminalisty..mozna słać listy gończe.. Wanted Dead or Alive... skreślone Dead only :lol: :lol: Edytowane 27 Maja 2005 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Drugi dowód: http://forum.hardtech.pl/Vene-m131.html B) Edytowane 27 Maja 2005 przez OCMaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Nie chce nic sugerować ale jak ktoś by potrafił "poprawić" jego stronke bez wiedzy autora to możę dopisać mu to i owo do menu ... Np moje pierwsze kradzieże i przekręty :lol: Acha coś pisze,że chce kupić f2s...ja bym ogłosił dla niego embargo na bloczki..niech se kupi cpc :) B) a oto zdjęcie poszukiwanego : Edytowane 27 Maja 2005 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) ale sie tweakowcy rzucili na ten blok :P jak mozna bylo wyslac do tego venela blok - przeciez juz sprawa z wezami pokazala jego zapedy - i jeszcze historyjki wymysla dosc niestworzone Edytowane 27 Maja 2005 przez KGB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Szkoda słów poprostu na takieog typa ale jesli ktos jest chetny to moge sie z kims przejechac do niego (w celach wyjasnienia tego z jego rodzicami) w sygnaturce ma LESZNO a to nie tak daleko odemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Normalnie zabije tego kolesia zdjecie mam zaraz powstanie misiu fight team :lol: tu macie adres sa jacys tweakowcy z tamtad? a moze zadzwonic do rodziców? jest jakies wyjscie? Sławomir Szydłowski ul. Powstańców Lewandowskich 16 64-010 Krzywiń Edytowane 27 Maja 2005 przez Misiu15go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 @Misiu ile tam zalicytowales, ze nie moge podbic? :) A tak na powaznie, to sytuacja nieciekawa... Widac, ze koles leci w kulki. Moze jakis "malutki" spam? Tylko dobrze by bylo ustalic jedna tresc. Bloczek na 100% ten sam jak twierdzi Misiu, ale skad pewnosc ze to vene_pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Misiu15go przelicytowali cie na aukcji !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 :blink: Vene mnie upewniał cały czas, że ma 22 lata a tu takie jaja :lol: Po to co się dziś o nim dowiedizałem to sądze, że mnie również chce oszuakać wmawaijac mi, że dostanę posadę w siriusie, która mi załatwia już od ho ho ho czasu. A pośmiejcie się oto wypociny Vene pisane dla Siriusa: LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Też byłbym za tym, żeby to wyjasnić osobiscie...bo jak to sie pusci płazem to gad juz nie bedzie miał oporów, bedzie myslał ze wszystko mu wolno. Tak jak teraz, sprawa ze zniknięciem bloczka ucichła i juz na allegro aukcja sie pojawiła :lol: Byle nie dać zeby mu to uszło na sucho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No sprawe bloczku można by wyjaśnić..niech może ktoś zagada czy odbiór osobisty i skąd jest :) A ja bym naprawde siie zastanowuił nad nasłaniem jakiegoś forumowicza w celu rozmowy z rodzicami... Może miś ustali jakieś znaleźne to by sie ktoś o suchym pysku tam nie wybierał ale mu sie chociaż koszty dojazdu zwróciły.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nie no takiego lola to nie widziałem. Oszust jakich mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Chętnie bym sie przejechał z kims, ale cosik daleko mam do niego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 http://www.mapapolski.pl/index.php3?z_city_id=18324&form_t=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 13:40:19 evenepl (GG# 2001004) oprocz misiowi sprzedajesz spody komus innemu? 13:40:29 evenepl (GG# 2001004) sasiad nabyl taki bloczk na allegro bodajze 13:40:31 evenepl (GG# 2001004) identyko jak te misia 13:41:54 evenepl (GG# 2001004) skopiowal ktos od niego to 13:42:00 evenepl (GG# 2001004) tej no identyko 13:42:04 evenepl (GG# 2001004) ale wdajnosc ciach!owa 13:42:08 evenepl (GG# 2001004) mowil i bedzie sprzeawal 13:43:36 evenepl (GG# 2001004) zaraz do mnie wpadnie i bede mu to wystawial na allegro 13:43:42 evenepl (GG# 2001004) kupil bo myslal ze bedzie zajava 13:43:48 evenepl (GG# 2001004) na pocztaku chcial f2s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) To co ten koleś wyprawia to przechodzi wszelkie pojęcie :/ złodziej i oszust pier**** tylko powiesić ... :/ Edytowane 27 Maja 2005 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Wymówka pierwsza klasa :mur: Czego sie mozna po nim spodziewać, przecież pisze profesjonalne recki dla siriusa i 66*c na gpu napawa go przerażeniem, no i nie mozna zapomnieć o "modowaniu" wentylka na 5V :lol: Mam 300km do tej wsi, jak ktoś chętny i jakoś z kasą sie uda to można ekipe zebrac i jechac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ... a oto zdjęcie poszukiwanego : 1466557[/snapback] Młodo wygląda jak na swoje 22lata :lol: :wink: Misiu powinieneś zgłosić na allegro że sprzedawany przedmiot pochodzi z kradzierzy skoro możesz to udowodnić to nie powinno być problemów. Allegro przecież posiada dane osobnika który sprzedaje ten blok więc łatwo będzie się przekonać czy on i vene to ta sama osoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Gdyby byl inteligentny, to by napewno nie odstawial takich numerow... Wiec co tu sie dziwic... :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...