Skocz do zawartości
lookash2

Co Sadzicie O Tej Szlifierce?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie:

Pegasus

Zaznaczam ze nie chce kupowac zadnych drogich narzedzi bo potrzebna mi bedzie ta szlifierka jedynie do wyciecia kilku otworow w budzie!

Ale co o niej sadzicie? Da sie nia wyciac otwor na wentyla itp?

Ma ktos taka? Czy w standardowym wyposarzeniu jest koncowka bo wycinania w metalu i do pozniejszego wygladzenia krawedzi? Jesli nie to ile trzeba by rzucic sianka na takowa koncowke?

Wiem ze podobne tematy byly ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi dokladnie na temat tego pegasusa!

Edytowane przez lookash2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie coś, nie polecam. Kupiłem w podobnej cenie (20-30zł) w Tesco (chyba).

W plastiku to jecze coś wytniesz, ale w metalu to chyba ciężko będzie, nie próbowałem.

Edytowane przez Masaccio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mam wkretarke TOYA! Daloby rade zamocowac na niej cama tarcze do wycinania metalu i wyciac? Z zamocowaniem to nie problem ale obawiam sie ze bedzie miala za male obroty :( Co o tym sadzicie?

PS a sa jakies szlifierki troszke lepsze ktore dadza sobie rade z metalem ale za ok 30-40zl? Nie chce dawac wiecej bo uzyje tego tylko kilka razy!

Edytowane przez lookash2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od 13 do 15 tys obrotow ale metalu tym nie potniesz o wierceniu tez tu ciezko mowic , stosuje tego dziwadla do robienia plytek drukowanych , do wiercenia dziurek w laminacie i szlifowania , nadaje sie do robienie grawerki na plexi ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi