lookash2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Jak w temacie: Pegasus Zaznaczam ze nie chce kupowac zadnych drogich narzedzi bo potrzebna mi bedzie ta szlifierka jedynie do wyciecia kilku otworow w budzie! Ale co o niej sadzicie? Da sie nia wyciac otwor na wentyla itp? Ma ktos taka? Czy w standardowym wyposarzeniu jest koncowka bo wycinania w metalu i do pozniejszego wygladzenia krawedzi? Jesli nie to ile trzeba by rzucic sianka na takowa koncowke? Wiem ze podobne tematy byly ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi dokladnie na temat tego pegasusa! Edytowane 27 Maja 2005 przez lookash2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Mam takie coś, nie polecam. Kupiłem w podobnej cenie (20-30zł) w Tesco (chyba). W plastiku to jecze coś wytniesz, ale w metalu to chyba ciężko będzie, nie próbowałem. Edytowane 27 Maja 2005 przez Masaccio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookash2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) A mam wkretarke TOYA! Daloby rade zamocowac na niej cama tarcze do wycinania metalu i wyciac? Z zamocowaniem to nie problem ale obawiam sie ze bedzie miala za male obroty :( Co o tym sadzicie? PS a sa jakies szlifierki troszke lepsze ktore dadza sobie rade z metalem ale za ok 30-40zl? Nie chce dawac wiecej bo uzyje tego tylko kilka razy! Edytowane 27 Maja 2005 przez lookash2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Właśnie dostałem ulotke a w niej ta szlifierka za 24 zl, myslałem nad kupnem ale jednak nie bo to wyglada na niezly shit. Jak by jeszcze podali odroty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 od 13 do 15 tys obrotow ale metalu tym nie potniesz o wierceniu tez tu ciezko mowic , stosuje tego dziwadla do robienia plytek drukowanych , do wiercenia dziurek w laminacie i szlifowania , nadaje sie do robienie grawerki na plexi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dniowiec Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 hmm jeszcze się zastanowię, bo patrzyłem to całe 21.99 kosztuje a czasem się może przydać. lookash2 nie da rady wyciąć wkrętarką/wiertarką bo o wiele za małe obroty, tarcze zniszczysz a kamień się posypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 widac, ze ta szlifierka to badziewie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...