Skocz do zawartości
Phuong

Podkrecanie Ati Mobility X600 128mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ja to jest z tym podkrecanie x600.U mnie standardowo jest 400/250.

Korzystalem z ATI Tool 0.24 i jestem zawiedziony co do wynikow podkrecania pamieci z 250 idzie do 272 bez artefaktow-chociaz jakby ten program testowal pamiec pare godzin dluzej to pewnie bez artefaktow mialbym tylko na orginale(250),rdzen wypada troszke lepiej bo dopiero powyzej 475 pojawiaja sie artefakty-jednak i tu niewiadomo jak dlugo obciazona karta bedzie bez artefaktow...

Pytam sie o innych uzytkownikow programu ATI Tool 0.24 jak dlugo sprawdzaja dane ustawienie swojej karty w celu wykluczenia pojawiania sie artefaktow w pozniejszym graniu...

jestem troszke zdziwiony jak uzytkownik modelu aspire 1694wlmi z karta x600 zrobil taki overclock!! z 400 na 570 a pamiec z 250 na 300(i jeszcze nazeka,ze za malo).Gdy ja probowalem rdzen na 500 ustawic to sie lap zawiesil momentalnie:(

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2318

Edytowane przez Phuong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja to jest z tym podkrecanie x600.U mnie standardowo jest 400/250.

Korzystalem z ATI Tool 0.24 i jestem zawiedziony co do wynikow podkrecania pamieci z 250 idzie do 272 bez artefaktow-chociaz jakby ten program testowal pamiec pare godzin dluzej to pewnie bez artefaktow mialbym tylko na orginale(250),rdzen wypada troszke lepiej bo dopiero powyzej 475 pojawiaja sie artefakty-jednak i tu niewiadomo jak dlugo obciazona karta bedzie bez artefaktow...

Pytam sie o innych uzytkownikow programu ATI Tool 0.24  jak dlugo sprawdzaja dane ustawienie swojej karty w celu wykluczenia pojawiania sie artefaktow w pozniejszym graniu...

jestem troszke zdziwiony jak uzytkownik modelu aspire 1694wlmi z karta x600 zrobil taki overclock!! z 400 na 570 a pamiec z 250 na 300(i jeszcze nazeka,ze za malo).Gdy ja probowalem rdzen na 500 ustawic to sie lap zawiesil momentalnie:(

1466517[/snapback]

pewnie sciema albo... pamiec wydoli na 300 ale rdzen :mellow: nie bardzo cos mu sie moze pomylilo 570 z 470 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi