majusia10 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 jesli moje pytanie juz sie pojawilo to przepraszam ale nie moge znalezc..... jestem tu nowy....mam wielka prosbe o odpowiedz ktora karte lepiej kupic z 128 czy 256 MB pamieci? pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za wyrozumialosc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majusia10 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 teraz zauwazylem ze radeon z 128 mb ma taktowanie pamięci 400 MHz a ten z 256 MB ma tylko 200 MHz - dlatego tez bardziej oplaca sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 128 MB? (jestem troche zieolony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Nie oplaca sie brac wersji 256MB tyle pamieci przy tej karcie to nic innego jak chwyt marketingowy nie odczujesz roznicy miedzy wersja 128 a 256MB co do taktowan pamieci to obie karty maja je takie same a pozatym Na gorze masz przyklejony temat o 9550 tam powinienes zapytac i znalezc odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 256 MB się nieopłaca bo karta sie gorzej kręci i jak to zauważył @ODOO dodatkowa pamięć tej karcie nic nie daje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majusia10 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 dzieki jestescie wielcy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...