Gość hydro2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Az dziw,ze nikt o tym nie wiedzial i sam bym nie wiedzial,gdyby nie kolega Sesq :) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,10248,2863,-1 Co o tym myslicie ? Wychodzi 25 wrzesnia.Nie moge sie juz doczekac.Przeszedlem jedynke 3 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 hehe ja o tym wiedziałem jednak wcześniej bo z 2 miechy temu było napisane w CDA w małym okienku na początku pisma ;] ale jakoś nie chciałem o tym pisać, bo myślałem że już ktoś o tym pisał i bym dostał następne 10% i jakoś nie chciało mi sie sprawdzać. :P A tak to podobno gierka ma trzymać klimacik pierwszej części ale nie pamiętam dokładniej co tam napisali potem sprawdze :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 no przeszedłem jedynkę, nawet fajnie się grało i świnie zabijało hehhe w dwójkę też sobie chętnie pogram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mamy juz pazdziernik a o grze nie slychac :( Ktos zna jakies info ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Pogralem troche w ta gre.. Klimat jakis dziwaczny, walczy sie z umarlakami tym razem. Napisze wiecej jak skoncze Brother In Arms: Earned In Blood o tym sufferingu, za duzo gier ostatnio wychodzi.... Pogralem wiecej w ta gre... jakos nie ma tego elementu zaszczucia jak w jedynce a i dzwiek jest slabszy... zrobili komercyjniaka kolejnego bazujacego na swietnej grze. :sad: Edytowane 2 Października 2005 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jedynka mnie znuuuzyla po 30 minutach. Na dwojke nie czekalem, nie czekam, nie zagram, olewam konsolowki jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Dla mnie Suffering to jedna z moich najlepszych gier.Niskie wymagania i dobry klimat.Wiele rozwiazan,3 zakonczenia.Dwojka bedzie miala bardzo fajna graficzke i calkowicie nowa historie.Czekam z niecierpliwoscia i mysle,ze nie jeden z Was na nia czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Pogralem troche w ta gre.. Klimat jakis dziwaczny, walczy sie z umarlakami tym razem. Napisze wiecej jak skoncze Brother In Arms: Earned In Blood o tym sufferingu, za duzo gier ostatnio wychodzi.... Pogralem wiecej w ta gre... jakos nie ma tego elementu zaszczucia jak w jedynce a i dzwiek jest slabszy... zrobili komercyjniaka kolejnego bazujacego na swietnej grze. Kolega juz gral. A ty Hydro wypowiadasz sie jakby miala dopiero sie pojawic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 On chyba nie mowi o wersji na peceta.Nic mi przynajmniej nie wiadomo o tym,ze takowa juz jest.Jakby tak bylo to byloby tu glosno bo jedynka miala prawdziwy urok i napewno sporo osob by juz pisalo o part 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gralem na xboxie i juz zaliczylem cala:) Moim zdaniem duzo gorsza od jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Pojawilo sie jeszcze to.Skad ja wezme na to kase i czas?? Nie mowiac juz o zdecydowaniu od czego zaczac.Takiego wysypu w historri nie bylo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 grałem w to na PS2, gra jest poprostu mega chora :blink: klimat jest niesamowity, bardzo przyjemnie się w to gra B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) grałem w to na PS2, gra jest poprostu mega chora :blink: klimat jest niesamowity, bardzo przyjemnie się w to gra B) 1699236[/snapback] z horrorowatych na konsole to tylko RE4 gralem w demko - masakra demko ma wiecej miesa, przemocy i masakry niz caly The Suffering I gdyby nie to, ze wychodzi na PS2 juz w listopadzie to rozwazylbym (na powaznie) zakup gacka dla tej gry a Suffering II? przy RE4 nie moze wygladac ani strasznie ani ciekawie edit: do hydro: jesli podobal Ci sie Suffering - to powinienes kupic sobie Gacka. pisze jak najzupelniej powaznie. koszt nizszy niz 1GB RAM, wszystkie Residenty do wyboru do koloru i ten najwazniejszy: RE4 - zdziwilbys sie, gdybys w to zagral, uwierz mi. w IRL Gacek (nowy) kosztuje 98Euro - uzywane mozna kupic juz za 40 Euro w zestawie z kilkoma grami (w tym prawie wszystkie Residenty) RE4 kosztuje tu (uzywany) 29 Euro. Edytowane 14 Października 2005 przez SamoDobro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 z horrorowatych na konsole to tylko RE4 gralem w demko - masakra demko ma wiecej miesa, przemocy i masakry niz caly The Suffering I gdyby nie to, ze wychodzi na PS2 juz w listopadzie to rozwazylbym (na powaznie) zakup gacka dla tej gry a Suffering II? przy RE4 nie moze wygladac ani strasznie ani ciekawie edit: do hydro: jesli podobal Ci sie Suffering - to powinienes kupic sobie Gacka. pisze jak najzupelniej powaznie. koszt nizszy niz 1GB RAM, wszystkie Residenty do wyboru do koloru i ten najwazniejszy: RE4 - zdziwilbys sie, gdybys w to zagral, uwierz mi. w IRL Gacek (nowy) kosztuje 98Euro - uzywane mozna kupic juz za 40 Euro w zestawie z kilkoma grami (w tym prawie wszystkie Residenty) RE4 kosztuje tu (uzywany) 29 Euro. 1699555[/snapback] ja własnie sprzedalem xboxa wczesniej mialem ps2 i kupilem gacka residenty mam w drodze już się nie moge doczekac. narazie zamowiłem residenta remake, i residenta 0. czawrtą część zostawie sobie na deser. pamietam jeszcze te chwile kiedy zagrywałem w 2 część, to byłą masakra i jedna z lepszy gier w moim zyciu... a co do The suffering to zagrałem chwile jeszcze jak mialem xkloca i skasowałem bo potwory są dla mnie śmieszne i nie mój klimat. Jedynke przeszedłem cała ale była bardzo monotonna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 II bardziej podoba mi sie od I , i wcale nie wyglada zle , a klimat i krew praktycznie wszedzie jest masakra :D , nie rozumiem jak w II potwory sa smieszne , jak twierdzisz ze grales chwile a na samym poczatku sa tylko potwory z I , jak ktos gral w I , to pozycja obowiazkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 moze w cda znowu dadza ??:]] Spoko by bylo bo by byl pretekst zeby kupic (bo juz chybe ze 4 lata nie kupowiałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 A nie orientujecie się w jakiej cenie będzie gra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...